Prima pagină » Cancan » Adriana, fiica lui Adrian Mutu, a absolvit liceul. Mesajul emoționant al fostului fotbalist 

Adriana, fiica lui Adrian Mutu, a absolvit liceul. Mesajul emoționant al fostului fotbalist 

17 iun. 2024, 09:23,
BZI.ro, în Cancan

Adriana, fiica lui Adrian Mutu, a absolvit liceul, iar tatăl ei a ținut să îi fie alături în această zi specială. Fostul fotbalist se află în prezent în Republica Dominicană, unde locuiesc fiicele sale, Adriana și Maya, alături de mama lor, Consuelo.

Nu este prima dată când fostul fotbalist român își petrece vacanța acolo, însă este pentru prima oară când îl vedem atât de emoționat.

Adriana, fiica lui Adrian Mutu, a absolvit liceul

Fiica cea mare a lui Adrian Mutu, Adriana, care îi seamănă foarte mult, a împlinit 18 ani pe 11 iunie și a absolvit liceul „Abraham Lincoln” din La Romana. Sunt două momente importante în viața oricărui adolescent, pe care Adrian Mutu nu a vrut să le rateze. În plus, toți cei patru frați Mutu s-au reunit în Republica Dominicană.

Cu câteva zile înainte de a pleca spre Republica Dominicană, Adrian a declarat în presă că abia așteaptă să fie alături de fiicele sale.

“Cea mare are graduation party. Termină liceul. E și ziua ei, pe 11 (n.r. 11 iunie) face 18 ani. Trebuie să mergem toți, să fim alături de ea. Mergem toți. Eu, cu Sandra, cu Tiago, cu Mario. Nu trebuie să fie toată lumea lângă ea? Gândește-te, eu am o relație cu Sandra de aproape 10 ani. E normal că și copiii mei… Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Și, încet-încet, și cu copiii, când a venit Tiago, s-au văzut și… Cu Mario se cunoșteau de dinainte. Eu cred că e ceva normal și civilizat. Mai ales că ei acum sunt mari, 22, 18…”, a declarat Adrian Mutu pentru Fanatik.

Ce mesaj a avut fostul fotbailst pentru Adriana

Adrian Mutu a transmis un mesaj minunat pentru fiica sa cea mare, care îi poartă atât numele, cât și prenumele.

„Felicitări pentru absolvirea liceului, draga mea. Vreau să-ți spun doar că, atunci când vei eșua, ridică-te, ține capul sus, învață din asta și mergi mai departe, iar când vei avea succes, păstrează-ți picioarele pe pământ, fii modestă și continuă să înaintezi… eșecul și succesul vor face întotdeauna parte din această frumoasă călătorie numită viață. Cel mai important este să te bucuri de această călătorie și să nu lași pe nimeni să-ți spună că nu poți reuși. Dacă ai ceva în minte, mergi înainte, urmează-ți visurile și amintește-ți că familia ta te va susține mereu„. „Te iubesc, tata„, i-a scris Adriana.

Adriana, fiica lui Adrian Mutu, a absolvit liceul, iar fostul fotbalist a fost alături de ea cu această ocazie specială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *