Prima pagină » Cancan » Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu fostul soț de dragul copiilor. Silviu Prigoană este de neînduplecat

Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu fostul soț de dragul copiilor. Silviu Prigoană este de neînduplecat

16 iul. 2024, 14:24,
în Cancan

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut recent că vrea să se împace cu fostul soț de dragul copiilor, însă Silviu Prigoană nici nu vrea să audă. Cuplul a avut un mariaj cu năbădăi, bifând nu mai puțin de cinci căsătorii și tot atâtea divorțuri. Adriana Bahmuțeanu susține că demersul inițiat de ea ar fi spre binele comun al celor doi fii pe care îi au împreună, Eduard și Maximus.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut, fără doar și poate, cea mai controversată relație din showbizul autohton. Sunt 21 de ani de când s-au căsătorit prima oară, iar de atunci au mai ajuns de 4 ori în fața ofițerului Stării Civile și în 2015 erau la la cincilea divorț. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Eduard și Maximus, care au fost nu o dată motiv de dispută între foștii soți, potrivit VIVA.

Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu fostul soț de dragul copiilor

S-au căsătorit de nu mai puțin de 5 ori și tot de atâtea ori au divorțat, în timpul căsniciilor venind pe lume și cei doi fii ai lor, care, după despărțire, au devenit mărul discordiei. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană și-au făcut reproșuri, inclusiv în mediul online și la TV, de nenumărate ori și nici după un deceniu nu au reușit să îngroape securea războiului. În pofida neînțelegerilor dintre ei, jurnalista spune că s-ar împăca oricând cu fostul ei soț.

„M-aș împăca oricând cu domnul Prigoană, să fim părinți. Într-o relație de cuplu, nu, dar m-aș împăca oricând cu el, ca să fim părinții copiilor noștri, pentru că noi acum nu suntem împăcați. El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să redevenim părinți.

Pentru că ce a fost între noi a fost între noi ca și cuplu, dar copiii noștri ar fi bine să se simtă iubiți. Ar fi bine să ne vadă stând la aceeași masă și discutând despre problemele lor, pentru că sunt adolescenți și sunt probleme destul de multe. Din păcate, nu am reușit să îl înduplec pe domnul Prigoană să stea la aceeași masă cu mine, a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”.

Cu ce s-a ales Adriana Bahmuțeanu de la fostul soț

S-a spus nu o dată că s-au căsătorit pentru publicitate, dar și că pe ea au interesat-o banii lui, însă Adriana Bahmuțeanu susține că nu averea a atras-o la fostul ei partener de viață. Din 2016, Silviu Prigoană este căsătorit cu Mihaela, în timp ce Adriana și-a găsit și ea fericirea alături de George Restivan în urmă cu 2 ani, însă ecourile telenovelei pe care au trăit-o nu s-au stins nici acum.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit pentru prima oară în 2003, iar divorțul a survenit imediat după luna de miere! Cu toate că povestea lor a durat mai bine de un deceniu, Adriana Bahmuțeanu susține că nu a rămas cu nimic de pe urma celor 5 căsnicii cu Silviu Prigoană.

„Pur și simplu pentru că nu aveam nimic pe numele nostru sau pe numele meu. Întotdeauna se întâmpla ca achizițiile să fie făcute în perioada în care eram divorțați. E adevărat, la una dintre primele despărțiri, acumulase niște bunuri, destul de multe, la nivelul anului 2003-2004 vorbeam de 4-5 milioane de euro.

Și am făcut un partaj voluntar, i-am dat o semnătură la notar și i-am spus că renunț la partea mea de împărțeală, pentru că de fapt nu avusesem nicio contribuție. Și am vrut să-i demonstrez că nu stau cu el pentru bani. Nu-mi pare rău, nu banii țin o relație”, a mai mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`