Prima pagină » Cancan » Adriana Bahmuțeanu trăiește într-o locuință de lux, amenajată după principiile feng shui

Adriana Bahmuțeanu trăiește într-o locuință de lux, amenajată după principiile feng shui

14 apr. 2021, 10:31,
BZI.ro, în Cancan

Adriana Bahmuțeanu, fosta soție a lui Silviu Prigoană, trăiește într-o locuință de lux din centrul Capitalei, lângă parcul Cișmigiu. Apartamentul acesteia este unul foarte spațios și amenajat cu bun gust, după principiile feng shui. Cât despre livingul casei, Adriana precizează că este unul „împărătesc”, foarte intim dar primitor totodată…

Adriana Bahmuțeanu a fost de acord să-și deschidă ușile căminului său, pentru a arăta lumii unde locuiește. În acest apartament de lux din centrul capitalei, Adriana Bahmuțeanu s-a mutat după ultimul divorț de Silviu Prigoană. Practic, este locuința în care dorea să-și crească fiii, pe Eduard şi Maximus. Numai că, de ceva vreme, instanța a decis ca Eduard și Maximus să locuiască împreună cu tatăl lor. Așa că, anul trecut, Adriana Bahmuțeanu și-a reamenajat locuința conform principiilor feng shui.

Adriana Bahmuțeanu are o locuință de lux

Adriana Bahmuțeanu este posesoarea unui apartament situat în centrul Bucureștiului, lângă parcul Cișmigiu. Locuința acesteia este una de lux, decorată cu obiecte aparte, amenajată după regulile feng shui. Este compusă din două dormitoare, un living spațios și, evident, baie și bucătărie.

„Acesta este linvingul meu împărătesc. Este un loc în care mă regăsesc, mă distrez, vin prietenii”, a precizat fosta soție a lui Silviu Prigoană.

În casa Adrianei Bahmuțeanu au venit câțiva specialiști feng shui, care au i-au dat sfaturi despre ce trebuie să facă, încât să mențină o armonie bună în apartament. De exemplu, în sufragerie i-au spus să țină opt fructe aurii și doi elefanți îndreptați cu trompa spre ușă.

„Au venit la minte niște specialiști în feng shui și-au zis că este bine să ținem pe masă în casă 8 fructe rotunde aurii. Iar înainte să le pui pe masă, ca să atragi și mai mult spor, le rostogolești prin casă. Este bine să ții doi elefanți îndreptați cu trompa spre ușă. Eu am unul mai mare și unul mai mic, trebuie să-i schimb, deoarece trebuie să fie din același film”, a explicat vedeta.

Șemineul din living are rol pur decorativ

Adriana Bahmuțeanu mai are în sufragerie un șemineu care însă nu a ars niciodată, dar… se pare că acest lucru este benefic imobilului. Însă, a primit recomandare să schimbe culoarea pereților, din cauză că îi creează poftă de mâncare.

„În casa asta s-a născut Maxim, băiatul meu cel mare. Specialiștii feng shui spun că este bine că nu a ars niciodată șemineul deoarece aici nu-i nevoie să fie foc. Trebuie să schimb și culoarea pereților, deoarece mi s-a spus că îmi creează poftă de mâncare și de aceea m-am îngrășat”, a mai mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

Dormitorul este locul în care preferă să citească

După cum a precizat vedeta TV, apartamentul are două dormitoare. Însă doar unul dintre acestea este destinat dormitului. De asemenea, într-unul dintre ele are un dulap cu multe articole vestimentare, inclusiv rochii. „Rochii de seară nu mai am unde să le mai pun”, a arătat Adriana Bahmuțeanu. Însă în al doilea dormitor, Adriana Bahmuțeanu preferă să citească.

„Aici am un alt dormitor, unde de regulă stau să citesc”, a mai spus vedeta.

Cu toate acestea, se pare că apartamentul nu este al Adrianei Bahmuțeanu, deoarece nu apărea în declarația de avere depusă anul trecut când a candidat la Primărioa Sectorului 1.

Are o relație cu un artist grec

În prezent, Adrian Bahmuțeanu este și o femeie îndrăgostită. Ea are de mai bine de un an o relație cu un cântăreț grec, pe nume Nikos Papadopoulos. Anul trecut în timpul stării de urgență, artistul a trecut printr-o situație deranjantă, la revenirea în țară din Grecia. Acesta a fost luat de acasă cu mascații și dus forțat într-un centru instituționalizat de carantină. Dincolo de toate acestea, Adriana și Nikos au depășit în cele din urmă această problemă. În altă ordine de idei, fosta soție a lui Prigoană consideră că actuala relație nu este literă de lege.

„Nu este nimic bătut în cuie. Important este să te lași purtat de val. Dacă aș găsi un om cu care să mă înțeleg 100%, probabil. Eu sunt o persoană foarte ciufută la mine acasă. Am tabieturile mele. Îmi place să fie lucrurile într-un anume fel. E o chestie de compatibilitate. Probabil, nu știu, nu m-am gândit la asta. Am alte planuri”, a mai spus vedeta. În altă ordine de idei, Adriana Bahmuțeanu are o locuință amenajată cu mult bun gust…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *