Prima pagină » Cancan » Adriana Bahmuțeanu, primele declarații despre copil. A dat cărțile pe față

Adriana Bahmuțeanu, primele declarații despre copil. A dat cărțile pe față

07 nov. 2022, 10:21,
în Cancan

Adriana Bahmuțeanu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Și-a găsit din nou liniștea și este mai îndrăgostită ca oricând, iar de curând a anunțat că urmează să îmbrace și rochia de mireasă.

Bruneta și logodnicul ei, George Restivan, sunt pregătiți să-și întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului. Ba mai mult, cei doi își doresc să devină și părinți, cât mai repede cu putință.

La scurt timp după ce a oficializat logodna cu George Restivan, Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că își dorește să devină din nou mamă.

Adriana Bahmuțeanu, primele declarații despre copil

Declarațiile brunetei nu au trecut neobservate, mai ales de cei de acasă, care s-au întrebat dacă nu cumva vedeta este deja însărcinată cu al treilea copil. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a ținut să lămurească situația:

„Mai facem o petrecere și de botez, nu doar de nuntă. Nu, nu sunt însărcinată încă.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru antenastars.ro.

„(…) Este în progres și fetița. Noi încercăm, poate de aceea nici n-am ieșit prea mult în lume.”, a adăugat George Restivan, care a ținut să sublinieze faptul că își dorește să devină tată de fată.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au dat startul pregătirilor de nuntă

Chiar dacă nunta va avea loc, cel mai probabil, anul viitor, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan vor să se asigure că totul va fi pus la punct, până la cele mai mici detalii. Bruneta și logodnicul ei au început deja pregătirile pentru cel mai important eveniment din viața lor:

„Am venit să arvunesc lăutarii pentru nuntă, George vrea să facem nunta. Nu va fi nunta acum, că acum vine Revelionul, păi ce facem, doi în unu? Să arvunești lăutarii este lucrul cel mai greu, pentru că lăutarii sunt ocupați. Și pentru locație am vorbit, rochia de mireasă încă nu am ales-o, depinde ce dimensiuni voi avea. Noi vrem să facem o nuntă la care să ne simțim bine.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu, pentru sursa menționată.

Relațiile amoroase ale Adrianei Bahmuțeanu

După cum se știe, Adriana Bahmuțeanu a fost implicată în multe relații sentimentale, ea având un număr record de căsătorii. Astfel, prima dată ea s-a căsătorit de la o vârstă fragedă, 18 ani, pe când era elevă în clasa a XII-a. Primul ei soț se numea Cosmin Bahmuțeanu, iar mariajul lor a durat 5 ani. Adriana are amintiri neplăcute din această relație, spunând că a fost bătută de mai multe ori de primul ei bărbat.

La cinci ani distanță de primul divorț, Adriana se căsătorea cu Silviu Prigoană, de care a divorțat după luna de miere. Un an mai târziu se căsătorea a doua oară cu el, mariajul ținând doar patru luni de această dată. În 2005 au ajuns din nou la altar, urmând să se despartă în 2007, doi ani mai târziu căsătorindu-se a patra oară, pentru 3 ani. Ultimul mariaj cu Prigoană a avut loc între 2013-2015. O altă relație a Adrianei Bahmuțeanu, destul de lungă, a fost cu artistul grec Nikos Papadopoulos, dar și de acesta s-a despărțit cu scandal. În fine, în urmă cu o zi, Adriana Bahmuțeanu a bifat cea de-a șaptea căsătorie, ea sperând să fie și ultima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *