Adriana Bahmuțeanu, prima reacție după ce au apărut poze, pe Instagramul ei, cu fosta soție a iubitului său

23 aug. 2022, 09:54,
BZI.ro, în Radio

Pe contul de Instagram al Adrianei Bahmuțeanu au apărut două fotografii cu fosta soție a lui George Restivan, actualul ei iubit și bărbatul care îi va fi soț în curând. Bahmu a clarificat situația și a spus că i-a fost spart contul de Instagram și că nu ea a postat astfel de fotografii.

George Restivan, viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu a mai fost căsătorit, dar și-a pierdut soția la trei luni după ce aceasta a născut.

Adriana Bahmuțeanu, reacție dură

După ce au apărut pe contul de Instagram al lui Bahmu fotografii cu regretata soție a lui George și toată lumea s-a întrebat de ce a postat Adriana așa ceva. Intr-un interviu, vedeta TV a lămurit situația.

“Nu am pus eu fotografiile. Cineva mi-a furat contul de Instagram și am reclamat la DIICOT. A început urmărirea penală. Și apoi mi-au spart și mailul. Eu nu mai am acces la mailul meu. E furt de identitate.

Au cerut bani în numele meu, două mii de euro, la mai mulți prieteni de-ai mei, au spus că am un copil bolnav.

Pozele acelea care au apărut acum postate pe contul meu de Instagram mi le-a trimis logodnicul meu, la începutul relației, atunci când ne povesteam reciproc de viețile noastre”, a declarat pentru VIVA Adriana Bahmuțeanu.

Fosta soție a logodnicului Adrianei Bahmuțeanu a murit după ce a născut

Invitați recent în cadrul emisiunii ‘Online Story’, difuzată pe pagina de Facebook WOWbiz și moderată de Cornelia Ionescu, Adriana Bahmuțeanu au făcut o serie de declarații emoționante despre evoluția relației lor. Totodată, George a povestit și cum și-a pierdut prima soție.

George Restivan și Adriana Bahmuțeanu s-au cunoscut datorită cunoscutei clarvăzătoare, Carmen Harra, care în urmă cu 14 ani i-a făcut o previziune sumbră bărbatului, aceea că mama băiatului său se va stinge din viață, lucru care s-a și întâmplat.

„Trebuia să fac o decizie, eram nehotărât și o cunoscusem pe mama băiatului meu, ea la prima ei căsătorie a locuit în California(…) ea fiind născută în New York și trăind în Florida. Mama mi-a spus: „Uite, o cunosc pe doamna Carmen’ și mi-a zis dă-i un telefon să vorbiți.

Atunci mi-a zis doamna Carmen că o să mă mut în California, o să am un băiețel, dar mi-a zis că mama băiețelului o să meargă sus la îngeri.

Așa s-a și întâmplat.(…) Nu pot să zic că e o poveste dureroasă, a fost fericită, eram la un restaurant (n.r. la nunta lor), am fost doar o mână de prieteni, cam 6 în total. O chema Bernis, de nație portoricană, născută în New York. (…)

Aproape 3 luni (n.r. a murit), a avut preeclampsia, un termen medical care la femeile însărcinate, pe la 7 luni crește tensiunea. A născut prematur, pe la 7 luni și jumătate’, a declarat George Restivan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *