Prima pagină » Radio » Actualitate » Adriana Bahmuțeanu, petrecere surpriză la vârsta de 49 de ani! Totul a fost pus la cale de soțul ei și de fina Anamaria Prodan

Adriana Bahmuțeanu, petrecere surpriză la vârsta de 49 de ani! Totul a fost pus la cale de soțul ei și de fina Anamaria Prodan

08 mai 2023, 13:59,
în Radio

Adriana Bahmuțeanu a avut parte de o petrecere surpriză la vârsta de 49 de ani, pe care i-a împlinit duminică, 7 mai. Jurnalista a făcut un moment de bilant cu această ocazie și susține că viața i-a oferit mai mult decât a sperat. În plus, Adriana Bahmuțeanu a spus și care este cea mai importantă lecție pe care a învățat-o în toți acești ani.

Adriana Bahmuțeanu este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea mondenă. Chiar dacă scandalurile în care a fost implicată de-a lungul timpului cu fostul soț Silviu Prigoană au captat pentru multa vreme atenția publică, se pare că acum prezentatoarea TV este un om complet schimbat. În plus, de curând ea a bifat cea de-a șaptea căsătorie, alesul ei fiind George Restivan, un român stabilit în America.

Adriana Bahmuțeanu, la vârsta de 49 de ani

Adriana Bahmuțeanu și-a sărbătorit duminică, 7 mai, ziua de naștere, vedeta împlinind 49 de ani! Și după cum singură recunoaște, în cei 49 de ani a trăit cât pentru 7 vieți. Iar de ziua ei, înainte ca toată lumea să-i transmită cele mai calde urări, vedeta a postat un mesaj pe Internet, în care a făcut un bilanț al celor trăite până acum.

Fără falsă modestie, jurnalista susține că cea mai importantă lecție învățată până acum e aceea de a se pune pe primul plan. Mai mult, în ciuda problemelor cu care s-a confruntat de-a lungul anilor, aceasta susține că viața i-a oferit mai mult decât ar fi sperat. Iar momentele pe care le trăiește sunt, poate, cel mai bun exemplu. De ziua ei, vedeta a fost la fel de sinceră ca întotdeauna, recunoscând că e tipul de om pe care ori îl placi, ori nu. Cale de mijloc nu prea e când vine vorba despre persoana ei.

„Azi e ziua mea! Fără exagerare am aproape jumătate de secol! Dar vârsta e doar un număr, poate e mare, poate e mic, în mod sigur anii au trecut parcă prea repede, au zburat ca un fum și sunt fericită ca am ajuns aici ca sa mă bucur din plin de darul numit Viață! Da, am trăit poate cât alții în șapte vieți, am trecut de la agonie sau extaz sau viceversa, dar nu-mi pare rău de nimic!!!

Totul a fost asa cum a trebuit să fie, ca să învăț o lecție!!! Unora poate le sunt dragă altora nu, unii m-au comparat cu Pasărea Phoenix care renaște din propria cenușă, alții mă boscorodesc fără să mă cunoască măcar!!! Dar nu-mi pasă! În viata asta am făcut ce-am vrut, când am vrut și cât am simțit, autentică și cu demnitate!!!

Și îmi port cu mândrie vârsta, cicatricile unor răni vechi sau amintirile victoriilor neașteptate pe care le-am avut cu destinul sau experiențele, care m-au transformat profund!!! Azi sunt fericită fiindcă am învățat cel mai prețios lucru: să mă pun pe primul loc în viața mea, să mă iubesc și să muncesc în fiecare zi pentru fericirea mea personală!

Știu, pare egoist, dar nu e! Doar dacă te iubești tu pe tine poți dezvolta relații armonioase, poți avea grijă de propria persoană, poți scoate tot ce e mai bun la iveală, poți deveni cea mai bună variantă a ta!!! Vă mulțumesc pentru mesaje și pentru susținerea dvs în momentele dificile, dar și în cele pline de fericire!!! Viața e frumoasă!!! La mulți ani mie!!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu, pe contul de socializare.

Adriana Bahmuțeanu a avut parte de o petrecere surpriză

Iar de ziua ei, deși nu plănuise nimic, a avut parte de o surpriză nesperată. A povestit episodul tot pe Facebook, unde a postat și mai multe fotografii de la petrecerea ad-hoc. Evenimentul a fost organizat în mare taină de George Restivan, soțul ei, și de fina Anamaria Prodan.

„Când credeam ca le-am trăit pe toate în viața asta și că n-o să mă mai mire nimic, am avut parte de cea mai frumoasă bucurie de ziua mea: o petrecere-surpriză, pusă la cale de soțul meu drag, George Restivan, și de draga mea prietenă și fină, Anamaria Prodan!!!

Cei doi au complotat și au adus la aceeași masă nașii și nănașii noștri dragi, familia Ghila și familia Grămadă, prietene apropiate și multă, multă veselie!!! Și eu n-am aflat nimic!!! Au păstrat secretul până în ultima clipă!!! Știți cum a fost? Ca în filmele alea suprarealiste în care cineva intră într-o încăpere și descoperă că acolo sunt prietenii din toate colțurile lumii!!!

Culmea culmilor!!! Era să nu mai ajung la propria petrecere, bine că nu m-am îmbrăcat în pijamale … cu greu m-a scos George din casă și m-a păcălit că mergem să bem un pahar de vin la o terasă… Și m-a rugat să mă îmbrac frumos că e ziua mea, că așa se cuvine, că a făcut rezervare doar pentru noi doi… Și mi-era o lene… dar până la urmă am ieșit mai mult cu forța, mai mult de dragul lui că tot insista… Și m-a păcălit, m-a dus de mână până în restaurant de era să leșin când i-am văzut pe toți la masă cum îmi zâmbesc…

Vă mulțumesc, dragilor, a fost o seară faină, mi-ați făcut o mare surpriză, vă iubesc pe toți și vă prețuiesc!!! La mulți ani mie!!!”, a încheiat Adriana Bahmuțeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *