Prima pagină » Cancan » Adriana Bahmuțeanu nu mai face nuntă cu George Restivan! ”M-am săturat!”

Adriana Bahmuțeanu nu mai face nuntă cu George Restivan! ”M-am săturat!”

06 apr. 2023, 13:15,
BZI.ro, în Cancan

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan nu vor mai ajunge în fața ofițerului de la Starea Civilă, în iunie, anul acesta. Vedeta TV pregătise marele eveniment și aștepta cu sufletul la gură să vină ziua în care îi va spune DA iubitului ei.

Nimic nu prevedea ce avea să se întâmple.

Adriana Bahmuțeanu nu mai face nuntă cu George Restivan

Fosta prezentatoare TV s-a răzgândit pe ultima sută de metri și a amânat cununia civilă, pe care o avea programată cu partenerul ei de viață. Adriana Bahmuțeanu a explicat și motivele pentru care a ales să facă acest lucru.

„Am amânat nunta pentru că nu reușim să-i strângem la un loc pe toți cei pe care dorim să-i invităm. Pe Carmen Harra, pe verișorii mei, verișorii lui. Sunt peste tot, în America, în Europa. Problema mare e cu data. Am zis că va fi în iunie, dar nu mai facem. Cred că o lăsăm mai pe toamnă! O să vedeți, mai așteptați un pic, lăsați-ne un pic. Nu putem să-i aducem pe toți la aceeași masă, așa că mai stăm un pic, mai respirăm și mai vedem”, au declarat cei doi, pentru Click.ro

Adriana Bahmuțeanu a amânat nunta cu George Restivan

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au dezvăluit că sunt prinși cu diverse treburi, iar acesta ar fi un alt motiv pentru care nu ar avea timp de cununia civilă. Vedeta susține că ea și iubitul ei își trăiesc viața deja ca soț și soție și că nu-i țin împreună niște acte.

„Suntem prinși cu diverse treburi, nu avem timp nici să respirăm, nici să dormim. Copiii sunt ok, noi avem o viață normală. Suntem ca și soț și soție, dar nu avem acte. Așa și, ce?! Pe mine mă țin actele, nu am avut acte?! M-am săturat de ele! La ce mi-au folosit?!”, a mai spus jurnalista, pentru sursa citată.

Adriana Bahmuțeanu dă de pământ cu Ana Morodan

Adriana Bahmuțeanu a reacționat imediat după ce Ana Morodan a fost prinsă de oamenii legii fără permis și conducând sub influența alcool-ului și a substanțelor interzise.

Prezentatoarea TV o critică dur pe influencerița Ana Morodan și spune că un „așa zis model social nu are ce căuta în spațiul public”.

„Influencera Ana Morodan, Contesa Digitală a ajuns în arestul poliției după ce a sfidat legea și a condus în mod repetat și fără permis, beată mangă și trasă pe nas!

Sper să ajungă cât mai repede și la lada de gunoi a istoriei, împreună cu mentorul ei, cel care a făcut-o celebră, fraierul de Lucian Mândruță!!!

Pentru că astfel de persoane bizare, așa zișii tineri frumoși liberi, nu au ce să caute în spațiul public și să devină idoli pentru generații întregi!!!”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu pe contul ei oficial de socializare.

Bahmuțeanu spune că cele mai multe modele din spațiul public nu sunt de urmat și că ar trebui să ajungă la lada de gunoi a istoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *