Prima pagină » Cancan » Adriana Bahmuțeanu nu este deranjată că a luat în greutate. Ce sfat are pentru toate femeile

Adriana Bahmuțeanu nu este deranjată că a luat în greutate. Ce sfat are pentru toate femeile

20 feb. 2024, 12:31,
în Cancan

Adriana Bahmuțeanu susține că nu este deranjată de faptul că a luat în greutate și își poartă cu mândrie kilogramele. Mai mult, vedeta le-a transmis un mesaj dur celor care o critică pentru formele sale. Totodată, Adriana Bahmuțeanu susține că deși își iubește soțul, nu mai vrea copii, deoarece nu mai are vârsta potrivită.

Adriana Bahmuțeanu s-a numărat dintotdeauna printre vedetele care au spus lucrurilor pe nume. De data aceasta, vedeta a ținut să le transmită un mesaj dur celor care o critică pentru formele sale de femeie căreia îi place viața.

Adriana Bahmuțeanu nu este deranjată că a luat în greutate

Vedeta le dă peste nas celor care sunt deranjați de felul în care arată ea. Mamă a doi copii, Adriana Bahmuțeanu susține că e foarte fericită în pielea ei și consideră că mâncarea este una dintre plăcerile vieții și așa trebuie să stea lucrurile.

„Îmi permit! Nu am stresul ăsta că o să mă îngraș, să nu mănânc, să țin postul cu apă sfințită, de la chiuvetă… Nu! Eu consider că și mâncarea este una din plăceri și dacă vedem ceva și ne place, de ce nu? De câteva zile tot vreau să mănânc o prăjitură și n-am reușit.

Eu mă simt foarte bine în pielea mea, nu văd de ce să mă feresc, să mă ascund, să mint. Nu! Mâncarea este una dintre plăcerile vieții, așadar, fetelor, mâncați, nu vă mai abțineți atâta de la mâncare, că pe lumea cealaltă ajungem toți oase!”, e mesajul Adrianei Bahmuțeanu pentru toate femeile, într-o lume în care pare că doar silueta e cea acceptată.

Motivul pentru care vedeta nu vrea copii cu soțul ei

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan formează unul dintre cele mai noi și apreciate cupluri din showbiz. Cu toate astea, vedeta recunoaște că nu își dorește să devină mamă, din nou, chiar dacă soțul ei ar vrea. Adriana Bahmuțeanu susține că nu mai este la vârsta potrivită pentru a o lua de la capăt cu scutecele.

„Și-o dori George un copil, dar nu alături de mine, că eu nu mai fac copii la vârsta mea. Mie nu mi se pare ok ca la 50 de ani să mai faci copii și să îi crești și să îi susții când au cea mai mare nevoie.

Gândește-te cum aș arăta eu la 70 de ani, cu un copil de 20 de ani, care nu mai e copil, e adolescent, e un tânăr care are nevoie de susținere, de suport, de bani, de energie, ca să își facă un drum în viață.

Eu cred că fiecare lucru se face la timpul lui și nu după scripturi. Dacă până acum lui i-a dat Dumnezeu un copil și mie doi, e bine să ne mulțumim cu atât, să îi creștem frumos pe cei pe care îi avem”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *