Prima pagină » Radio » Actualitate » Adriana Bahmuțeanu, lăsată singură de logodnic. George Restivan a plecat de urgență în America

Adriana Bahmuțeanu, lăsată singură de logodnic. George Restivan a plecat de urgență în America

08 sept. 2022, 11:09,
în Radio

După nici o lună și jumătate de când s-a cununat, Adriana Bahmuțeanu a fost lăsată singură de logodnic, care a plecat urgent în America. Mai mult, George Restivan l-a lăsat și pe fiul său în România, cu proaspăta lui logodnică. Din cele spuse de Adriana Bahmuțeanu, partenerul ei a fost nevoit să meargă în SUA forțat de unele probleme medicale.

După despărțirea de Nikos Papadopoulus, Adriana Bahmuțeanu nu a stat prea mult timp singură. Astfel, vedeta s-a reorientat rapid și, surprinzător sau nu, în prezent formează un cuplu cu un român care trăiește de mai mult timp în America. Mai mult decât atât, la scurt timp de când și-au oficializat relația, Bahmu, așa cum îi spun prietenii, și George Restivan s-au și logodit.

„Ne-am logodit așa, repede, pentru că ne-am dat seama ce vrem unul de la celălalt și că ne potrivim. George e un tip extraordinar”, a spus la acea vreme Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, lăsată singură de logodnic

Cu toate acestea, iubirea nu i-a ținut prea mult timp în același loc, căci drumurile lor s-au separat rapid. Astfel, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu s-a întors în America, acolo unde și locuia înainte să o cunoască pe partenera sa. Mai mult, George Restivan l-a lăsat în România, cu Adriana Bahmuțeanu, și pe fiul său! Legat de acest lucru, dar și de motivul plecării de urgență în America, fosta soție a lui Prigoană a făcut primele declarații.

„George a trebuit să plece, de urgență, în America. Se operează acolo la umăr, are niște probleme. Se întoarce după ce se rezolvă. Are oricum de pus la punct și niște afaceri acolo”, a mărturisit vedeta.

Deși el a lăsat România în urmă pentru o perioadă, nu același lucru s-a întâmplat și cu fiul acestuia. George, având mare încredere în Adriana, i-a încredințat acesteia băiatul până ce el se va întoarce din America. Pusă în postura de mamă vitregă, Adriana Bahmuțeanu spune că minorul deja și-a făcut prieteni în țara noastră, se adaptează treptat, iar ea se implică activ în viața lui.

„Fiul lui George este în procesul de adaptare la viața din România. Și-a găsit deja și prieteni, se distrează. Locuiește cu mine, am grijă de el. Am fost și la mare, ne-am distrat”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Vor face nunta anul viitor

Dincolo de toate acestea, Adriana Bahmuțeanu și partenerul ei se pregătesc și de nuntă, care ar urma să aibă loc anul viitor. Ea și George se vor căsători în 2023 și pun la cale o petrecere cum nu s-a mai văzut. Dacă la logodnă au preferat discreția, nunta, spune bruneta, va fi cu surle și trâmbițe, căci își dorește un eveniment grandios.

„Când ne-am logodit voiam să ne și căsătorim. Doar că, totul a fost din scurt și ar fi fost mai complicat. El avea nevoie de extrasul de stare civilă de la Arad, trebuiau depuse actele cu 10-15 zile înainte, am crezut că rezolvăm în timp util, dar nu s-a putut. Așa că, acum, suntem doar logodiți. Nunta va fi la anul. Dacă logodna a fost una discretă, doar cu câțiva apropiați și membri ai familiei, la petrecerea de nuntă va fi multă lume, vreau să fac un eveniment mare. Oricum, de data aceasta vom anunța totul din timp”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`