Prima pagină » Cancan » Adriana Bahmuțeanu, în ipostaze inedite pe Facebook. Vedeta este pregătită să se reinventeze pe plan profesional

Adriana Bahmuțeanu, în ipostaze inedite pe Facebook. Vedeta este pregătită să se reinventeze pe plan profesional

22 nov. 2022, 10:40,
în Cancan

Adriana Bahmuțeanu s-a afișat recent în ipostaze inedite pe Facebook. Aceasta este mereu în atenția publicului autohton și nu ezită să împărtășească cu fanii din mediul online experiențe din viața privată. Adriana Bahmuțeanu trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnicul ei, George Restivan, cu care vrea să se căsătorească anul viitor. Relația celor doi nu este lipsită de provocări și controverse. Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu este mai fericită ca oricând și se bucură de succes. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și este pregătită să se reinventeze pe plan profesional.

Adriana Bahmuțeanu, în ipostaze inedite pe Facebook

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai apreciate și controversate vedete din România. Aceasta este mereu în atenția publicului și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta are un trecut amoros tumultuos, însă își asumă fiecare capitol din viața sa. Adriana Bahmuțeanu iubește din nou și este pregătită să ajungă în fața altarului.

Vedeta are o relație cu George Restivan, însă povestea lor de dragoste este una tumultuoasă. Recent, bărbatul cu care formează un cuplu este implicat într-un nou scandal. Se pare că acesta ar mai avea o fiică pe care nu a recunoscut-o până acum. Logodnicul vedetei a negat cu vehemență că tânăra ar fi copilul său, însă Adriana Bahmuțeanu a avut o reacție surprinzătoare. Aceasta a postat un mesaj pentru cea care susține că este fata lui George Restivan.

,,Dacă ea crede că este fiica lui George, eu abia aștept să o cunosc. Până la urmă, într-o familie, lucrurile trebuie puse în ordine.(…) Doamna Melissa, puteai să mă cauți pe mine, să îmi dai un mesaj. Eu m-aș bucura să afle și cel mic că are o soră mai mare.”, a fost mesajul vedetei.

Adriana Bahmuțeanu este o prezență nelipsită din showbiz-ul autohton, iar pe rețelele de socializare împărtășește cu fanii experiențe din viața sa. Pe Facebook aceasta postează fotografii alături de bărbatul care i-a cucerit inima și cu care se va căsători anul viitor.

Un trecut amoros tumultuos are și Corina Caciuc. Aceasta formează un cuplu în prezent alături de Laurențiu Reghecampf, însă relația lor de dragoste a avut parte de multe încercări. Cu toate acestea, Corina Caciuc se afișează în ipostaze tandre pe Instagram alături de partenerul ei celebru. Și Angela Rusu s-a confruntat cu momente grele pe plan personal, însă în prezent se dedică vieții de familie și copiilor.

Ce profesie va avea celebra vedetă

Adriana Bahmuțeanu dorește să se reinventeze pe plan profesional și se pregătește pentru a deveni psiholog. Mai mult, aceasta își dorește să dețină propriul cabinet de psihoterapie.

,,Nu am drept de liberă practică în România, ca psiholog, dar urmează. E un vis împlinit. Acum 20 de ani am vrut să mă apuc de psihologie. Îmi luasem cărți, am vrut să mă înscriu la facultate. La vârsta aia mi s-a părut o facultate grea și d-aia am tot amânat-o, am zis că nu înțeleg mare lucru, mă ia capul, mai stau un pic. Dacă o făceam la timp, mi-ar fi folosit, dar niciodată nu e prea târziu.

Pe lângă asta mai am două formări în psihoterapie, sunt și la a treia, am foarte multe diplome. Eu în toți anii ăștia m-am ocupat de propria mea persoană. Mie pandemia mi-a folosit teribil. Am avut timp să stau să citesc. În ăștia doi ani eu am citit. Am stat cu burta pe carte, cum se spune. Am învățat foarte multe lucruri.”, a declarat vedeta.

Adriana Bahmuțeanu se află într-o formă fizică de invidiat și se declară o femeie împlinită alături de logodnicul ei, George Restivan. Aceasta își asumă trecutul controversat și este pregătită să își refacă viața alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`