Prima pagină » Cancan » Adriana Bahmuțeanu, despre cum arată pentru ea bărbatul potrivit. Ce diferența de vârstă ar trebui să fie între parteneri

Adriana Bahmuțeanu, despre cum arată pentru ea bărbatul potrivit. Ce diferența de vârstă ar trebui să fie între parteneri

10 sept. 2024, 15:31,
în Cancan

Adriana Bahmuțeanu a vorbit recent despre cum ar trebui să fie bărbatul potrivit pentru ea și ce crede despre diferența de vârstă în cuplu. Vedeta TV a ieșit recent dintr-o relație, când toată lumea se aștepta să facă nunta. Totodată, Adriana Bahmuțeanu are la activ șapte căsătorii, cinci dintre acestea cu Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu, despre cum arată pentru ea bărbatul potrivit

Adriana Bahmuțeanu, mereu sinceră atunci când este întrebată despre anumite aspecte din viața ei, a vorbit, în cadrul emisiunii moderată de Cristina Șișcanu, despre cum trebuie să arate partenerul ideal în viziunea ei, dar și cât de important este ca femeia să găsească energia potrivită atunci când întâlnește un bărbat. Vedeta mai spune că toți foștii parteneri sunt, de fapt, oglinda noastră și că noi atragem exact ceea ce suntem.

„Matur emoțional, echilibrat, cerebral, sufletist, iubitor. Există o listă de dorințe pe care, în dezvoltare personală, o fac multe fete care își imaginează cum să fie partenerul și fac lista aceea. Brunet, blond, ochii albaștri, negri. E o listă suficient de lungă, dar ca să funcționeze, trebuie să te gândești cum te simți când îl întâlnești pe bărbatul acela și să fii în emoția aceea. Sunt multe femei care caută, tot caută și nu găsesc.

Intră în emoția aceea. «El e așa, așa, așa. Și cum te face să te simți?» «Păi mă face să mă simt fericită, iubită, împlinită, simt că mă susține». Și atunci intri în acea emoție, vibrația ta. Conform fizicii cuantice, noi suntem undă și particulă, atragi, de fapt, ceea ce ești. Ceea ce nu-ți place la foștii parteneri, de fapt, e în tine și nu vrei să vezi. Partenerul e oglindă”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Ce diferență de vârstă ar trebui să existe între parteneri

Cât despre diferența de vârstă, jurnalista spune că nu crede în relațiile în care partenerul este mai mic. Ca o relație să meargă exact așa cum trebuie, aceasta spune că ar trebui ca bărbatul să fie cu cel puțin cinci ani mai mare decât femeia.

„Nu (n.r. – nu și-ar lua un bărbat mai tânăr decât ea). Am doi băieți deja, nu-mi trebuie al treilea copil. Eu nu cred în diferențele acestea de vârstă. Nu cred că e iubire autentică acolo. Cred că undeva e tot mama cu copilul sau tata cu copilul. Ca să funcționeze relația, bărbatul ar trebui să fie cu vreo 4-5 ani mai mare decât femeia, 6. Cam așa”, a mai spus vedeta TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *