Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adriana Bahmuțeanu ar fi fost agresată de iubitul grec. Vedeta a cerut un ordin de restricție împotriva acestuia

Adriana Bahmuțeanu ar fi fost agresată de iubitul grec. Vedeta a cerut un ordin de restricție împotriva acestuia

14 iul. 2022, 18:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Adriana Bahmuțeanu ar fi fost agresată de iubitul grec, Nikos Papadopoulos. Vedeta de televiziune nici nu a stat prea mult pe gânduri și a cerut un ordin de restricție împotriva acestuia. Iată primele informații despre ceea ce se întâmplă în viața jurnalistei!

Adriana Bahmuțeanu ar fi fost agresată de iubitul grec. Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă de jurnaliști pe holurile instanței. Se pare că în urmă cu o lună, vedeta de televiziune a cerut ajutorul autorităților, după ce actualul ei iubit, Nikos Papadopoulos, ar fi agresat-o. Ba chiar mai mult, a cerut și un ordin de restricție împotriva acestuia, care a fost valabil doar pentru cinci zile, potrivit Spynews.

Adriana Bahmuțeanu ar fi fost agresată de iubitul grec

Astăzi, Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă la Tribunalul Sectorului 5, unde se pare că ar fi cerut chiar o prelungire a ordinului de restricție împotriva iubitului grec.

Totodată, potrivit sursei citate anterior, la tribunal s-a prezentat și Nicos, alături de alți patru martori, care au susținut că bărbatul i-ar fi dat doar o palmă jurnalistei și ea ar fi fost de vină pentru certurile în cuplu.

Ce spune avocatul bărbatului

La puțin timp după, Cristian Bala, avocatul lui Nicos Papadopoulos a intrat în direct la Acces direct și a ținut să clarifice lucrurile, susținând că nu se pune problema de violența domestică.

„La acest moment, nu există niciun răspuns din partea Instanței, nu s-a afișat încă hotărârea, dar ceea ce pot să vă spun este că pe de-o parte, Nicos întotdeauna viața lui privată să fie păstrată în privat (…) Nu e nicidecum vorba despre violență, obiectul cauzei de astăzi a fost o presupusă amenințare care s-ar fi săvârșit în urmă cu câteva zile, respectiv pe data de 9.07. Nicidecum nu este vorba despre acte de violență (…) Ar exita un diferent referitor la niște sume de bani pe care domul Nico i le-ar fi dat dumneaei’, a mărturisit avocatul artistului.

Până acum, Adriana Bahmuțeanu nu a oferit nicio declarație despre subiectul actual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *