Prima pagină » Radio » Actualitate » Adriana Bahmuțeanu anunță că va fi gravidă la nuntă. Cine vor fi nașii cuplului

Adriana Bahmuțeanu anunță că va fi gravidă la nuntă. Cine vor fi nașii cuplului

08 nov. 2022, 11:52,
în Radio

Adriana Bahmuțeanu își surprinde fanii și anunță că are de gând să fie gravidă la nuntă, la care ar urma să participe cel mult 150 de invitați. Nu în ultimul rând, fosta soție a lui Silviu Prigoană a stabilit și cine le vor fi nași, cuplul respectiv fiindu-le alături și la logodna de la biserică. Mai mult, un rol important la fericitul eveniment va avea și Carmen Harra, cea care le-a făcut cunoștință Adrianei și lui George.

În urmă cu mai bine de trei luni, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au logodit la biserică, după numai două luni de relație. Cei doi locuiesc în prezent în București și au planuri mari pentru anul următor, când va avea loc nunta. Astfel, cuplul și-a ales deja nașii, însă, mai mult, au decis și că vor să devină cât mai repede părinți.

Adriana Bahmuțeanu anunță că va fi gravidă la nuntă

După ce acum câteva săptămâni au dezvăluit că au amânat nunta pentru că vor să acorde tot timpul lor lui Blake, băiatul lui George Restivan din altă relație, Adriana Bahmuțeanu și logodnicul au luat marea decizie, vor face nunta la primăvară. Nu vor să mai aștepte prea mult, vor să organizeze o petrecere cu peste 100 de invitați.

„Sunt într-o lună de miere permanentă, vreau să fac o petrecere, la care să mă distrez cu toți prietenii mei, să dansam pe mese, că sunt fericită! La primăvară așa, cred că facem! Soțul vrea să facem nunta repede, ne uităm după localuri. Ginerică vrea aici, că-i place în România. Să-i cânte Viorel Bogățeanu așa o melodie din în zona Banatului, că el e de acolo. Cu formația am vorbit! Vreau să mă simt bine, în jur de 100-150 de persoane vor fi. Mi-ajunge cu fițele, cu fonfleurile, m-am săturat!”, a declarat pentru Click Adriana Bahmuțeanu, care a stabilit că la nuntă va cânta taraful Viorel Bogățeanu.

Totodată, ea își dorește să rămână și însărcinată până atunci. Vedeta și George Restivan vor neapărat un copil împreună.

„Îl iau pe Viorel cu taraful și la botez! E an cu surprize ăsta! Încă nu sunt gravidă, dar urmează! Ce o vrea Dumnezeu! Poate facem nunta și botez în același timp!”, a mai dezvăluit ea.

În privința nașilor, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit de multă vreme că Anamaria și Adrian Ghilă, care e milionar în SUA, vor fi nașii lor. Tot ei le-au fost alături la logodna de la biserică, în luna iulie.

Carmen Harra, invitată de onoare

În plus, și Carmen Harra va avea un rol important la nuntă, deoarece ea a fost cea care le-a făcut cunoștință îndrăgostiților.

„Avem și nași, e familia Ghilă, cel care are casa lui Will Smith din America și e tot în România, și Carmen Harra, invitata de onoare! Nu știm care e data, pentru că așteptăm de la Carmen Harra, prietena noastră din America. În funcție de ea, când vine, ne programăm nunta”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

În prezent, Adriana Bahmuțeanu și George Restiva locuiesc în casa ei din București. Alături de ei e și Blake, băiatul lui din alt mariaj. În ceea ce îi privește pe copiii Adrianei Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană, ei locuiesc de ceva vreme la tatăl lor.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`