Prima pagină » Radio » Actualitate » Adriana Bahmuțeanu, agresată de iubit? Vedeta ar fi cerut ordin de restricție împotriva acestuia

Adriana Bahmuțeanu, agresată de iubit? Vedeta ar fi cerut ordin de restricție împotriva acestuia

15 iul. 2022, 11:12,
BZI.ro, în Radio

Recent au apărut informații cu privire la faptul că Adriana Bahmuțeanu ar fi fost agresată de iubit și a solicitat ordin de restricție împotriva acestuia. Din câte se pare, incidentul ar fi avut loc în urmă cu o lună, iar pe 14 iulie, fosta soție a lui Prigoană a cerut prelungirea ordinului de protecție. Potrivit unui martor, Adrian Bahmuțeanu ar fi încasat o palmă de la Nikos Papadopoulos, după ce l-a provocat.

Telenovela căsătoriilor și despărțirilor dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a ținut o perioadă destul de lungă, însă la un moment dat, afaceristul a pus punct. Și la acea vreme, vedeta TV acuza că ar fi fost bătută, chiar și cu „pliciul de muște”, de către soțul ei. După despărțirea finală a fost o lungă perioadă de vreme singură și disponibilă, însă, în cele din urmă, a început o relație cu artistul grec Nikos Papadopoulos. Cei doi s-au iubit departe de ochii lumii, vedeta preferând în noua relație discreția. Spunem că s-au iubit pentru că acum, conform unor informații, cei doi iubiți ar fi ajuns la cuțite.

Adriana Bahmuțeanu, agresată de iubit?

Se pare că vedeta, în urmă cu o lună, ar fi cerut un ordin de restricție împotriva cântărețului grec, după ce acesta ar fi lovit-o. Iar joi, 14 iulie, Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă la Tribunalul Sectorului 5, unde ar fi cerut o prelungire a deciziei. De asemenea, potrivit acelorași informații, tot joi, în fața autorităților s-a prezentat și Nikos Papadopoulos, alături de patru martori. Aceștia au precizat că Nikos i-a dat o palmă Adrianei, nefiind vorba, însă, spun ei, de alte semne mai dure de violență.

Mai mult decât atât, unul dintre martorii lui Nikos spune că vinovată pentru comportamentul artistului ar fi chiar victima Adriana Bahmuțeanu. Conform acestuia, bruneta pornea toate discuțiile aprinse din cuplu, în urma cărora Nikos Papadopoulos izbucnea. Însă, conform avocatului artistului grec, căci până acum Adriana Bahmuțeanu nu a avut nicio reacție pe acest subiect, de fapt, la mijloc nu ar fi fost vorba despre nicio altercație fizică.

Neînțelegeri de la bani

În plus, tot apărătorul artistului grec mai spune că nu ar fi vorba de nicio agresiune fizică, ci doar niște neînțelegeri care au pornit de la o anumită sumă de bani. Avocatul a precizat că Adriana Bahmuțeanu a ajuns în fața autorităților din cauza unei presupuse amenințări, pe care ar fi primit-o în urmă cu câteva zile.

„La acest moment, nu există niciun răspuns din partea Instanței, nu s-a afișat încă hotărârea, dar ceea ce pot să vă spun este că, pe de-o parte, Nicos a vrut întotdeauna ca viața lui privată să fie păstrată în privat.(…) Nu e nicidecum vorba despre violență, obiectul cauzei de astăzi a fost o presupusă amenințare care s-ar fi săvârșit în urmă cu câteva zile, respectiv pe data de 9 iulie. Nicidecum nu este vorba despre acte de violență… Ar exista un diferent referitor la niște sume de bani pe care domul Nico i le-ar fi dat dumneaei”, a mărturisit avocatul artistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *