Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adriana Bahmuțeanu a lansat un mesaj dur la adresa lui Jador: „Acum ești buricul Pământului, dar băiatule…”

Adriana Bahmuțeanu a lansat un mesaj dur la adresa lui Jador: „Acum ești buricul Pământului, dar băiatule…”

01 aug. 2020, 11:20,
în Cancan ultimă oră

Adriana Bahmuțeanu a urmărit emisiunea ”Puterea Dragostei” și spune că a studiat parcursul concurenților și după ieșirea din casă. Cel mai interesant caz i se pare cel al lui Jador.

Adriana Bahmuțeanu îl atenționează pe Jador în legătură în legătură cu celebritatea care i-ar cam fi urcat la cap fostului concurent de la Puterea Dragostei. Vedeta spune că Jador ar putea fi un caz de studiat din punct de vedere psihologic și că acesta trebuie să aibă grijă pentru că prăbușirea lui ar putea să fie dureroasă. Banii și succesul l-au schimbat pe Jador, crede Adriana Bahmuțeanu, care este absloventă de psihologie și în prezent lucrează ca life-coach și specialist în terapie de cuplu.

Bahmu: ”E greu să rămâi numărul 1”

”Jador s-a ridicat foarte repede și a reușit să ajungă rapid numărul 1, ceea ce i-a făcut și pe alții din casă să încerce să-l imite, cum este cazul lui Rafaelo. Problema este ce va face de acum înainte, pentru că e mai ușor să ajungi numărul 1, mai greu e să te rămâi acolo. Ăsta e adevăratul test”, spune Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

”Acum ești buricul Pământului, dar băiatule, nu uita că faima obținută repede trece la fel de repede. Deocamdată ești pe val și ai succes la puștani. Bravo ție! Dar fii atent, faima și succesul nu vor ține la infinit”, mai spune Bahmu.

Provocare: Jador să cânte ”O sole mio” ca Adrian Minune

Vedeta crede că succesul lui Jador a venit înainte ca acesta să-și demonstreze talentul și că momentan nu se poate compara cu numele grele din lumea muzicală.

”Îi lansez o provocare lui Jador. Să încerce să cânte ”O sole mio”, dar nu ca Luciano Pavarotti, ci ca Adrian Minune. Sau o piesă de care nu sunt sigură că a auzit: ”Copacul” lui Aurelian Andreescu”, a încheiat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu este unul dintre urmăritorii fideli ai emisiunii ”Puterea Dragostei”, mai ales că în perioada pandemiei, timp de două luni și jumătate a avut mai mult timp să urmărească show-ul. Ea spune că cei pe care i-a susținut au fost Bianca Comănici și Livian Pop, despre care a spus că au avut o relație după care s-ar putea realiza o telenovelă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *