Prima pagină » Cancan » Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan. Cei doi au avut un mariaj de 1 an și 3 luni
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan. Cei doi au avut un mariaj de 1 an și 3 luni

Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan. Cei doi au avut un mariaj de 1 an și 3 luni

19 iul. 2024, 13:32,
BZI.ro, în Cancan

Adriana Bahmuțeanu a anunțat pe rețelele de socializare că a divorțat de George Restivan, după un mariaj de 1 an și 3 luni. Vestea a uimit showbizul autohton deoarece nimic nu anunța această despărțire. În plus, Adriana Bahmuțeanu vorbea în urmă cu ceva timp de pregătirile de nuntă,care urma să aibă loc în toamnă…

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au unit destinele în primăvara anului trecut. La acea vreme, fosta prezentatoare TV susținea că în sfârșit are o căsnicie așa cum și-a dorit. dar iată că visul frumos s-a terminat, iar acum bruneta a bifat și cel de-al șaptelea divorț, potrivit Cancan.

Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit după un an și trei luni de căsnicie. În urmă cu puțin timp, vedeta a explicat public faptul că au trăit o frumoasă poveste de dragoste care, însă, a ajuns la final.  Fosta prezentatoare TV a precizat, de altfel, că nu dorește să ofere detalii legate de motivele care au condus la decizia de a se despărți.

„A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă!!! Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre!

Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă. Vă rugăm pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la această decizie!

Vom rămâne în continuare prieteni buni și ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte!”, este mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu pe contul de socializare.

Cununia religioasă a avut loc în Ucraina

În primăvara anului trecut, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan ajungeau în fața altarului. Și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar ceremonia religioasă a avut loc departe de ochii celor curioși. S-au căsătorit într-o biserică din Ucraina. Apoi, au mers la nașii lor, în Bucovina. De altfel, de-a lungul timpului, prezentatoarea TV a avut mereu cuvinte de laudă la adresa bărbatului care i-a furat inima. Acum, însă, povestea de dragoste a ajuns la final.

În trecut, vedeta a făcut dezvăluiri de senzație din relația cu fostul partener. A mărturisit că se completau, iar deciziile erau luate la comun. De asemenea, spunea despre George Restivan că este un bărbat calm, care îi oferă susținere. De altfel, l-a descris ca fiind, practic, un om gospodar, care ajută la treburile casnice. Cei doi s-au cunoscut în 2022, iar prima întâlnire a avut loc la o terasă. Atunci, cei doi au stat de vorbă ore în șir, până în zorii dimineții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *