Prima pagină » Radio » Actualitate » Adriana Bahmuțeanu a bifat a șaptea căsătorie. Ea și George Restivan s-au cununat la o biserică din Ucraina

Adriana Bahmuțeanu a bifat a șaptea căsătorie. Ea și George Restivan s-au cununat la o biserică din Ucraina

24 apr. 2023, 12:12,
în Radio

Adriana Bahmuțeanu a bifat cea de-a șaptea căsătorie, cu George Restivan, cei doi alegând să facă marele pas în secret. Astfel, în weekend Adriana și George s-au cununat religios la Mănăstirea Bănceni din Ucraina. Potrivit Adrianei Bahmuțeanu, slujba ținută cu această ocazie a fost ultima săvârșită în limba română.

Adriana Bahmuțeanu a ajuns la cel de-al șaptelea mariaj, cu George Restivan. Anterior, aceasta a fost căsătorită cu Cosmin Bahmuțean și cu Silviu Prigoană, cu cel din urmă de cinci ori. Evenimentul a luat prin surprindere pe toată lumea deoarece recent, Adriana precizase că are de gând să amâne nunta planificată în aceatsă vară. Cuplul a ales să oficializeze slujba religioasă în Ucraina, în semn de protest pentru bisericile care se vor închide în această țară.

Adriana Bahmuțeanu a bifat a șaptea căsătorie

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au cununat religios la o biserică din Ucraina. Chiar dacă vedeta își anunțase inițial fanii că amână nunta planificată în luna iunie a acestui an, se pare că cei doi au ales să facă deja acest pas. Aceștia și-au jurat iubire în biserica de la Mănăstirea Bănceni, care se află în apropiere de Cernăuți. Alegerea oficierii în acest lăcaș de cult este mai mult un protest cu privire la faptul că respectiva biserică se va închide.

Vedeta spune că slujba lor a fost ultima care s-a rostit în limba română. Este vorba despre aceeași biserică în care preoții au fost hărțuiți pentru că nu au vrut să schimbe ritul în cel vechi, dar și pentru că țineau slujbe în limba română. La întoarcerea în țară, au stat ore în șir la coada din vamă. În cele din urmă a ajuns în Bucovina pentru a sărbători evenimentul.

„Suntem în Bucovina, la nașii noștri, avem și un cățel, nu stiu dacă îl vedeți că e certificatul de cununie. Ce se întâmplă cu românii noștri din Ucraina e strigător la cer, mai multe biserici urmează să fie închise, nu se dorește oficierea, preoții să se aflilieze la biserica în limba ucraineană, populația vrea slujbă în română, asta a fost mesajul pe care îl transmitem patriarhului Daniel”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Când va avea loc nunta

Deși stabilise cununia pentru luna iunie, planul Adrianei Bahmuțeanu a căzut. Fosta prezentatoare TV s-a răzgândit pe ultima sută de metri și a amânat cununia civilă, pe care o avea programată cu partenerul ei de viață. Adriana Bahmuțeanu a explicat și motivele pentru care a ales să facă acest lucru.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au dezvăluit că sunt prinși cu diverse treburi, iar acesta ar fi un alt motiv pentru care nu ar avea timp de cununia civilă. Vedeta susține că ea și iubitul ei își trăiesc viața deja ca soț și soție și că nu-i țin împreună niște acte.

„Am amânat nunta pentru că nu reușim să-i strângem la un loc pe toți cei pe care dorim să-i invităm. Pe Carmen Harra, pe verișorii mei, verișorii lui. Sunt peste tot, în America, în Europa. Problema mare e cu data. Am zis că va fi în iunie, dar nu mai facem. Cred că o lăsăm mai pe toamnă! Nu putem să-i aducem pe toți la aceeași masă, așa că mai stăm un pic, mai respirăm și mai vedem”, au declarat Adriana Bahmuțeanu și George Restivan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *