Prima pagină » Actualitate » Adriana Bahmuțeanu a ajuns pe perfuzii! „Am un soț care mă susține!”

Adriana Bahmuțeanu a ajuns pe perfuzii! „Am un soț care mă susține!”

21 mai 2024, 09:20,
în Actualitate

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin momente grele, chiar după ce a plecat dintr-o destinație superbă. Adriana Bahmuțeanu a ajuns pe perfuzii, la întoarcerea în țară. Vedeta a postat câteva imagini cu ea, alături de soțul ei, George Restivan.

Adriana Bahmuțeanu a ajuns pe perfuzii

Adriana Bahmuțeanu este, cu siguranță, una dintre cele mai cunoscute și vocale persoane publice. De ani de zile, aceasta este dedicată jurnalismului și vrea să aducă în fața fanilor informații de calitate.

Adriana Bahmuțeanu se poate considera o femeie împlinită, mai ales că are o viață fericită, dar și un soț care o iubește și o susține la fiecare pas.

Adriana muncește foarte mult, astfel că, din când în când, simte nevoia să se relaxeze. De data asta, bruneta nu a stat prea mult pe gânduri și a plecat în vacanță, departe de casă.

Adriana și-a făcut bagajele și, împreună cu partenerul ei s-au distrat de minune în Roma. Însă, zilele frumoase și însorite din Italia nu s-au terminat prea bine, căci vedeta a ajuns direct pe mâinile medicilor.

Adriana Bahmuțeanu a schimbat peisajul în doar câteva zile. De la zone splendide din Italia și momente speciale petrecute cu George Restivan, vedeta a ajuns pe perfuzii.

„Am un soț care mă susține”

Adriana Bahmuțeanu, care susține că nu este deranjată de faptul că a luat în greutate și își poartă cu mândrie kilogramele, face tratamente pentru a fi în cea mai bună formă, chiar dacă perfuziile sunt neplăcute. Dar nu există motiv de îngrijorare în ceea ce o privește pe Adriana Bahmuțeanu, deoarece vedeta urmează un tratament care să o ajute și să îi îmbunătățească starea pe care o are.

Adriana este o femeie norocoasă, mai ales pentru că George Restivan este mereu alături de ea și lasă tot când vine vorba de soția lui. Acesta a fost alături de ea și i-a fost sprijin, așa cum s-a obișnuit și Adriana.

Împreună cu George Restivan, Adriana a mers la o clinică unde cadrele medicale s-au ocupat exemplar de ea. Vedeta a recurs la un tratament care îi va îmbunătăți starea fizică, așa că cei de acasă nu trebuie să își facă griji.

Ca de obicei, soțul vedetei îi este mereu alături. Până acum, George Restivan a demonstrat că face orice pentru partenera lui și că o pune mereu pe primul loc. Adriana este și ea conștientă de iubirea pe care i-o poartă George și îi mulțumește cu fiecare ocazie pe care o are.

”Din vacanță, direct la perfuzii! Noroc că am un soț care mă susține!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa de Instagram .

Înainte de a ajunge la perfuzii, Adriana și George s-au bucurat de o escapadă în Italia. Cei doi au ales să petreacă un weekend ca îndrăgostiții și să se bucure de frumusețile Italiei.

Pentru că tot au ajuns acolo, Adriana și soțul ei au decis să se întâlnească cu o parte din familia lor. Fratele lui George și familia lui locuiesc în Italia, așa că vizita vedetei și a soțului ei i-a surprins în mod plăcut. Întoarsă în țară, Adriana Bahmuțeanu a ajuns pe perfuzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *