Prima pagină » Cancan » Adriana Antoni o biografie ce uimește pe toți. Interpreta și-a luat adio de la mama sa prin telefon

Adriana Antoni o biografie ce uimește pe toți. Interpreta și-a luat adio de la mama sa prin telefon

21 oct. 2021, 15:19,
BZI.ro, în Cancan

Adriana Antoni are o biografie fabuloasă fiind apreciată și iubită de sute de fani. Interpreta de muzică populară și ușoară a început să cânte la o vârstă fragedă, participând la numeroase concerte atât în România, cât si în străinătate.

Acum câțiva ani, artista a trecut și printr-o transformare care a uimit pe toată lumea.

Adriana Antoni – biografie

Adriana Antoni a colaborat cu numeroși artiști de excepție printre care se numără Frații Advahov și maestrul naiului Gheorghe Zamfir. Solista este una dintre puținele interprete aflate în grațiile lui Gheorghe Zamfir.

Artistul a acceptat chiar să cânte alături de ea melodia “Vremuri bune să se întoarcă”, fiind o premieră în activitatea maestrului. Într-un clip de al interpretei și-a făcut apariția și Ilie Năstase.

Artista a avut parte de un 2020 plin de schimbări în care s-a redescoperit. Un an în care a reușit să creeze și mai multe piese, lansând și un videoclip dedicat mamei ei și mamelor din lumea întreagă.

„De la. Dumnezeu! Fac ceea ce mi place în viaţă, iar asta cred că se vede, pun suflet în ceea ce fac”, menționează artista.

O piesă ce a emoționat până la lacrimi conaționalii din diaspora se întitulează “Lacrimile mamei mele”, pe care a cântat-o alături de Gheorghe Zamfir. Pentru realizarea videoclipului, în rolul de mamă a fost aleasă actrița Cezara Dafinescu, ce a jucat impecabil. Piesa a fost dedicată copiilor plecați departe de mamele și casele lor. Melodia a fost scrisă după unul dintre cele mai marcante momente din viața solistei, moartea mamei sale.

Ultima discuție a Adrianei Antoni cu mama sa

Cântăreața s-a stabilit în SUA unde s-a căsătorit cu un cetățean american. Adriana Antoni mărturisește că nu a planificat să rămână acolo, menționând că așa a fost drumul ei. Din cauza distanței și a programului foarte încărcat, Adriana Antoni nu a reușit să petreacă suficient timp alături de mama sa.

Ultima lor discuție a avut loc la telefon, în timp ce artista se afla în avion. Odată ajunsă acasă, interpreta nu și-a mai prins în viață mama. Potrivit cântăreței, mama ei avea probleme de sănătate, dar totuși spera că va fi bine.

„Eram chiar în avion. Pe mama nu am mai prins-o în viață. Am apucat să vorbesc cu ea prin telefon. Atâta timp cât îi aveți în viață iubiți-i, arătați-le că-i iubiți, faceți ce ceea aveți de gând să faceți cu ei, pentru că se duc și oricât îi căutăm nu-i mai găsim.”

Adriana Antoni a declarant că regretă nespus de mult faptul că mama ei a trecut în neființă, menționând că se simte mândră de educația pe care a primit-o. Ea a dezvăluit că a avut o copilărie fantastică, în care s-a simțit libera și înțeleasă. Chiar daca mama ei numai este în viață, de fiecare dată când artista merge acasă se simte la fel de liberă că în primii ani de viață.

Artista visează la spectacole cu sala plină

Cântăreței îi este dor de emoția trăită din timpul concertelor și speră să poată cânta din nou împreună cu publicul. Obișnuită cu spectacolele din străinătate, precum Canada, Italia, Germania, Marea Britanie, solista speră că anul ce vine îi va aduce înapoi concertele de care îi este atât de dor.

“Eu ce simt din partea oamenilor, simt mişcare foarte multă, deja oamenii au început să se programeze, se mişcă lucrurile, sunt mai optimişti.”

Interpreta este optimistă și consideră că publicul va avea posibilitatea să-i asculte noile piese în sălile de concert cât mai curând. Artista este un exemplu pentru tot parcursul ei în muzică, indiferent de greutățile prin care a trecut, cântăreața a reușit să-și păstreze verticalitatea. Adriana Antoni se face remarcată prin vocea ei și printr-o biografie de excepție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *