Prima pagină » Actualitate » Adrian Văncică este plătit regește pentru rolul din „Las Fierbinți“! Ce salariu ia de la Pro TV cel care îi dă viață lui Celentano

Adrian Văncică este plătit regește pentru rolul din „Las Fierbinți“! Ce salariu ia de la Pro TV cel care îi dă viață lui Celentano

01 feb. 2024, 11:17,
în Actualitate

„Las Fierbinți” este un serial de televiziune românesc și care este difuzat pe postul de televiziune Pro TV. El a început să fie difuzat în 2012. Sumele încasate de actorii din acest celebru serial nu sunt deloc de neglijat, Pro TV oferind salarii considerabile. Astfel, Adrian Văncică este plătit regește pe rolul din Las Fierbinți plătit regește.

Adrian Văncică este plătit regește pentru rolul din „Las Fierbinți“

„Las Fierbinți” este unul dintre cele populare seriale Tv în rândul telespectatorilor din România. Cunoscut pentru umorul său specific românesc și pentru prezentarea vieții într-un sat fictiv numit Fierbinți, unde personajele principale se confruntă cu diverse situații comice și amuzante, „Las Fierbinți” are un succes foarte mare și continuă să fie unul dintre cele mai vizionate seriale din România.

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din „Las Fierbinți” este Celentano. Actorul care îi dă viață acestui personaj este Adrian Văncică. Actorul aduce o contribuție semnificativă la popularitatea producției. Acesta este și motivul, probabil, pentru care încasează o sumă considerabilă pentru rolul Celentano.

Adrian Văncică primește 1.500 de euro pentru fiecare episod în care apare. De altfel, el este unul dintre cei mai bine plătiți actori din distribuție. Mai exact, veniturile actorului pot ajunge și la 4.500 de euro pe săptămână, dacă filmează 3 episoade. La un calcul simplu, înseamnă că lunar ar câștiga aproximativ 18.000 de euro din interpretarea personajului său.

Bani frumoși iau și actorii care îi întruchipează pe Bobiță și Giani

Mihai Bobonete, care jaocă rolul lui „Bobiță”, și Costi Diță, cunoscut ca „Giani”, câștigă câte 1.000 de euro pentru fiecare episod. Mihai Rait, interpretul lui „Dorel”, ar primi și el aproximativ 1.000 de euro pentru fiecare episod.

Anca Dumitra, actrița care o înfățișează pe „Gianina”, are un salariu mai mic. Aceasta câștigă doar 500 de euro pentru fiecare episod.

Recent, Adrian Văncică a spus că acum mai bine de două decenii a lucrat într-un parc de distracții din Coreea de Sud. El a interpretat diverse personaje, inclusiv pe „Zorro”. Experiența aceasta l-a influențat profund și a fost un moment esențial în evoluția sa profesională.

Fanii serialului „Las Fierbinți“ au motive de bucurie deoarece acesta va reveni cu un sezon nou plin de haz și aventuri. Începând cu 13 februarie 2024, telespectatorii vor avea bucuria de a le reîntâlni pe personajele iubite precum Bobiță, Giani, Celentano, Dorel sau Aspirina, care promit surprize savuroase și momente de amuzament debordant.

Anul trecut, „Las Fierbinți“ a fost cel mai iubit serial din România, ocupând prima poziție în topul audiențelor. Cu un rating mediu de 10.1% și o cotă de piață de 30% în rândul publicului național cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, conform categoriilor ESOMAR ABCD, serialul a strâns un număr impresionant de peste 1.7 milioane de telespectatori la fiecare episod. Mai mult de 3 milioane de români au urmărit cel puțin un minut din fiecare episod al acestei producții captivante. Așa se explică de ce Adrian Văncică este plătit regește pentru rolul din „Las Fierbinți“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *