Prima pagină » Actualitate » Adrian Năstase, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Să fim fericiţi în dictatura Iohannistă
Adrian Năstase, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Să fim fericiţi în dictatura Iohannistă

Adrian Năstase, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Să fim fericiţi în dictatura Iohannistă

04 aug. 2020, 07:54,
în Actualitate

Adrian Năstase lansează un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Fostul premier şi lider PSD considera că Guvernul Orban şi Klaus Iohannis nu au gestionat eficient pandemia. Fostul lider PSD crede că stilul militenesc şi toate gafele făcute de liberali au condus la o catostrofa.

Adrian Năstase, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Într-o postare publicată pe blogul personal, Adrian Năstase considera că situaţia nu a fost gestionata eficient încă de la început. Acesta explica faptul că medicii nu au avut combinezoane, nu au avut medicamente şi că vina mereu a fost dată pe PSD:

„S-au făcut că nu e decât “o banală gripă”, ca să facă alegeri anticipate. De vină e PSD, evident.

N-au știut să gestioneze situația la început. Nu s-au organizat. N-au avut materiale. N-au avut teste. N-au avut măști. N-au avut combinezoane pentru medici. N-au avut medicamente. De vină e PSD, evident.

N-au știut ce să facă cu restul bolnavilor, alții decât cei de Covid. Lumea a suferit crunt. Și încă suferă. De vină e PSD, evident.

Au primit un milion de diasporezi înapoi acasă, fără nici un control, lăsându-i să zburde nestingherit prin țară, să îmbolnăvească în stânga și-n dreapta. De vină e PSD, evident.

Au trimis oamenii la “sparanghel” înghesuiți ca pe niște vite, neo-iobagii nemților. Nu conta că se îmbolnăvesc. Nu contau condițiile de muncă și de trai. De vină e PSD, evident.” explica Adrian Năstase.

La Suceava tot PSD-istul Gheorghe Flutur a fost de vină

În continuarea postarii, Adrian Năstase da exemplul Sucevei şi gestionarea catastrofală a acesteia. De vină pentru dezastru este tot PSD. Ironic, Adrian Năstase considera că singurul vinovat de catastrofa este tot un PSD-ist, în persoana lui Gheorghe Flutur:

” Au făcut varză Suceava, acolo unde jupân penal absolut este distinsul domn pesedist Flutur, care tocmai fusese premiat de distinsul domn Klaus și dat exemplu de bune practici medicale. De vină e PSD, evident.

Au pus țara economic pe butuci, neștiind ce să facă, nepricepându-se să gestioneze criză economică, împrumutându-se la niște dobânzi de cămătari, cele mai mari dobânzi din Uniunea Europeană, dobânzi de republică bananieră. De vină e PSD, evident.

Au făcut matrapazlâcuri cu măști, ajungându-se pe firul interesului fix până la amanta distinsului domn Orban. De vină e PSD, evident.” menţionează fostul premier.

Un milion de persoane au fost concediate

În încheiere, Adrian Năstase sublineaza faptul că România a pierdut un milion de locuri de munca din cauza COVID şi că starea de urgenţă a fost gestionata la fel de prost şi într-un stil militienesc:

” Au ajuns la contraperformanța de a avea vreun milion de concediați din cauză de Covid. De vină e PSD, evident.

Au gestionat prost starea de urgență, neștiind altceva decât să pună imnul la megafon, în cel mai dulce stil milițienesc cu putință. De vină e PSD, evident.

Au gestionat prost relaxarea, urlând la lume ca niște căprari și dând vina pe populație pentru toate nepriceperile lor. De vină e PSD, evident.

Au făcut varză sistemul de educație. Milioane de copii își văd viitorul în pericol din cauza nepriceperii de tip Anisie. Ministru mai varză ca Anisie nici în Uganda nu găsești. De vină e PSD, evident.

Au închis ziare, au pus pumnul în gură libertății de expresie, au manipulat și mințit și făcut propagandă. Au cumpărat presa cu 40 de milioane de euro. De vină e PSD, evident.

Au dat niște legi abject de proaste, pe care nici măcar fochistul de la mine de la Telega nu le-ar fi scris pe genunchi în asemenea hal. De vină e PSD evident.

Au făcut țara varză. De vină e PSD, evident.

Hai, să fiți liberi și fericiți și bogați sub dictatura iohannistă. De vină e PSD, evident.”, scrie Adrian Năstase, pe blogul personal.” conchide Adrian Năstase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024