Prima pagină » Cancan » Adrian Nartea are o soție superbă. Cu ce se ocupă partenera de viață a îndrăgitului actor 

Adrian Nartea are o soție superbă. Cu ce se ocupă partenera de viață a îndrăgitului actor 

15 dec. 2021, 14:20,
în Cancan

Este talentat și are o carieră de succes, dar puțini sunt cei care știu că Adrian Nartea are o soție superbă. Protagonistul din serialul „Vlad” are o familie frumoasă, dar o ține departe de lumina reflectoarelor. Mai mult, artistul se afișează rar la evenimentele mondene împreună cu Alina Nartea Ferinceac. Iată cu ce se ocupă partenera de viață a îndrăgitului actor.

Adrian Nartea, mereu îndrăgostit de frumoasa lui soție

Dincolo de succesul pe plan profesional, Adrian Nartea este împlinit și în viața privată. Actorul are o căsnicie frumoasă alături de Alina Ferinceac și doi copii superbi de care este tare mândru. La vârsta de 40 de ani, acesta se bucură de celebritate și de aprecierea publicului. 

Cu toate acestea, carismaticul actor a avut parte de momente dificile pe plan personal. Adrian Nartea s-a luptat cu o boală necruțătoare, dar a reușit să treacă cu bine peste operația grea. 

Dacă în lumina reflectoarelor este extrem de sincer și dezinvolt, lucrurile stau diferit când vine vorba de frumoasa lui familie. Adrian Nartea este extrem, de discret și a dorit mereu să își țină soția și copiii departe de ochii curioșilor.

Despre partenera lui de viață, actorul din serialul „Vlad” are doar cuvinte de laudă. Mai mult, acesta se declară mereu îndrăgostit de cea care i-a cucerit definitiv inima cu 10 ani în urmă.

În cadrul unui interviu, Adrian Nartea a mărturisit că a cunoscut-o pe Alina, partenera lui de viață, în Tunisia, pe când realizau împreună o ședință foto.

„A fost pe teren neutru, în Tunisia, am avut un job împreună acolo. Eu venisem de la București și ea de la Milano, am pozat, în job eram un cuplu și am rezonat. Ne-am înțeles din prima și încet-încet am început să construim, cu pași mici…”, a declarat actorul.

De atunci au rămas împreună, iar cererea în căsătorie a venit după patru ani de relație într-un mod inedit. Actorul a scris cererea pe o prăjitură de ciocolată, spre încântarea frumoasei Alina Ferinceac.

Cu ce se ocupă partenera de viață a celebrului actor

Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă Alina Ferinceac, soția îndrăgitului actor Adrian Nartea. După ce a făcut furori cu rolul pe care l-a jucat în serialul de la Pro Tv, multă lume dorește să afle detalii din viața privată a artistului.

Deși nu apare pe Wikipedia, Adrian Nartea este unul dintre cei mai apreciați actori din showbiz-ul autohton. Mai mult, acesta este extrem de activ și pe rețelele de socializare, unde are un număr impresionant de urmăritori. 

Protagonistul din serialul „Vlad” are o soție superbă, însă aceasta este rezervată în aparițiile publice. Alina Ferinceac este o prezență discretă în lumina reflectoarelor, dar de fiecare dată atrage atenția când apare alături de soțul ei celebru.

Partenera de viață a lui Adrian Nartea este make-up artist de profesie, iar în cea mai mare parte a timpului se dedică soțului și celor doi copii. Din spusele actorului, aceștia nu au apelat la ajutorul unei bone deoarece și-au dorit chiar ei să se ocupe de creșterea și educația copiilor, Mara și Petra.

Alina Ferinceac este o soție și o mamă devotată, iar Adrian Nartea își apreciază și își iubește enorm soția. Acesta a mărturisit că este recunoscător pentru toate momentele fericite alături de partenera lui de viață.

„Momente fericite au fost destule, dar la fel și triste. La urma urmei… așa e viața: un echilibru între bine și rău, între greu și ușor. Fericire am simțit când m-am căsătorit cu Alina, când s-au născut Mara și Petra, când am petrecut timp doar noi și am știut să ne bucurăm de ceea ce aveam.”, a declarat actorul din serialul „Vlad.”

Adrian Nartea are o căsnicie frumoasă și o soție de care este tare mândru. Îndrăgitul artist se bucură de celebritate, iar în viața privată este un tată și un soț devotat.

 

 

 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024