Prima pagină » Cancan » Adrian Nartea, adevărul din spatele succesului. „Foarte mulți nici nu mai fac diferența între Adrian Nartea și Vlad.”

Adrian Nartea, adevărul din spatele succesului. „Foarte mulți nici nu mai fac diferența între Adrian Nartea și Vlad.”

08 dec. 2021, 12:58,
în Cancan

Este carismatic și se bucură de celebritate, însă Adrian Nartea a recunoscut care este adevărul din spatele succesului. Actorul a ajuns în atenția publicului după rolul memorabil din serialul „Vlad”, însă traseul profesional a fost unul plin de provocări. Se pare că lucrurile nu au stat diferit nici pe plan personal, vedeta confruntându-se cu mai multe probleme. Iată câteva detalii surprinzătoare despre Adrian Nartea, protagonistul serialului „Vlad.”

Adrian Nartea, despre succes și compromisuri

Adrian Nartea a câștigat aprecierea tuturor după ce i-a dat viață personajului „Vlad” în serialul cu același nume. Artistul recunoaște că de când a jucat în filmul de la Pro Tv are tot mai multe proiecte de televiziune.

„Acest serial mi-a marcat existența și viața profesională. Foarte mulți nici nu mai fac diferența între Adrian Nartea și Vlad, de altfel.

Cumva rolul acesta m-a sculptat într-un fel anume și vreau să rămân așa. Dar vreau să adaug și alte valențe și cel mai probabil ele vor veni în timp.”, a declarat Adrian Nartea.

Carismaticul actor a debutat în televiziune ca model și prezentator, însă pasiunea pentru actorie l-a îndemnat să își urmeze visul. A jucat în mai multe filme, dar succesul răsunător a venit cu rolul din serialul „Vlad.”

Puțini sunt cei care știu că Adrian Nartea nu are studii de actorie, acesta fiind absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport. Acesta a renunțat la sport pentru cariera artistică, însă la început a lucrat pentru mai multe agenții de publicitate.

Protagonistul din serialul de la Pro Tv a vorbit în cadrul unei emisiuni despre compromisurile pe care le-a făcut pentru a deveni actor, dar și despre problemele sale de sănătate. Experiența din serialul „Vlad” l-a ajutat enorm pe actor, acesta dorind să joace și în alte filme de succes, dar într-un rol negativ. 

„Sunt mult mai bogat și nu mă refer la bani. Am primit încredere din partea echipei, producătorilor, Pro Tv-ului. Nu am simțit niciodată că mi se cuvine treaba asta, fiecare zi era ca un cadou pentru mine.”, a adăugat acesta.

Cine este Adrian Nartea

După succesul răsunător din serialul „Vlad”, multă lume vrea să afle cine este carismaticul actor Adrian Nartea. Acesta este originar din Brașov, dar a venit la București după ce a fost remarcat de celebrul Cătălin Botezatu, care i-a propus să lucreze în calitate de model. 

După ce a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, artistul a renunțat la activitatea sportivă de performanță și s-a remarcat în modelling susținut de Catinca Roman și Cătălin Botezatu, apoi a apărut în mai multe reclame. 

Pasionat de actorie, Adrian Nartea a absolvit cursurile TV&Film Academy sub îndrumarea Ruxandrei Ion. Ulterior, acesta  a jucat în serialele „Fastfood”, “La Bloc” şi “Fetele Marinarului”, dar și în filmul lui John Boorman, „Queen and Country.” 

Serialul care i-a adus și mai multă celebritate a fost cel de la Pro Tv. Actorul este extrem de apreciat de public, iar proiectele artistice nu au întârziat să apară.

La 40 de ani, Adrian Nartea are succes pe scena artistică din România, fiind împlinit și pe plan personal. Actorul are o căsnicie frumoasă alături de Alina Ferinceac și este tatăl a două fete superbe. 

Despre partenera lui de viață Adrian Nartea are doar cuvinte de laudă. În cadrul unui interviu, acesta a dezvăluit cum este viața de familie și cum reușește să depășească momentele mai dificile în cuplu.

„Divergențe nu prea avem când vine vorba despre creșterea copiilor, iar dacă le avem, încercăm să le discutăm departe de ochii lor. Chiar dacă eu sunt mai spontan, iar ea impune regulile mai clar, niciodată nu ne boicotăm, respectăm autoritatea celuilalt.”, a declarat protagonistul din serialul „Vlad.”

Actorul s-a confruntat în trecut și cu mai multe probleme de sănătate, însă a trecut cu bine peste operațiile care i-au eliminat o tumoare la cap.

Adrian Nartea se bucură de celebritate după ce a jucat în serialul de succes „Vlad.” Actorul este extrem de apreciat de public, dar și de colegii de breaslă. În pofida compromisurilor și a dificultăților din plan personal, acesta a demonstrat tuturor că are un talent actoricesc deosebit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024