Prima pagină » Cancan » Adrian Mutu, vacanță cu actuala soție și cei patru copii, în Republica Dominicană: „Familia mea”

Adrian Mutu, vacanță cu actuala soție și cei patru copii, în Republica Dominicană: „Familia mea”

11 iun. 2024, 10:21,
BZI.ro, în Cancan

Adrian Mutu se află în vacanță cu actuala soție, Sandra, și cei patru copii din cele trei mariaje, în Republica Dominicană. „Briliantul” are doi băieți și două fiice, fiind căsătorit anterior cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos Gomez. În ceea ce privește relația dintre Adrian Mutu și fiul cel mare, antrenorul recunoaște că între ei mai apar și tensiuni.

Adrian Mutu se află la cel de-al treilea mariaj, cu Sandra, femeia care l-a făcut tată a patra oară, născându-l pe Tiago. Anterior, fostul fotbalist a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care îl are pe Mario, și cu frumoasa dominicană Consuelo Matos Gomez, mama celor două fiice ale sale.

Adrian Mutu, vacanță cu actuala soție și cei patru copii

Adrian Mutu, în vârstă de 45 de ani, și actuala lui soție, Sandra, de 31 de ani, se află în vacanță în Republica Dominicană, alături de cei patru copii ai fostului jucător de fotbal. Antrenorul român are doi fii și două fiice din cele trei căsnicii.

„Briliantul” și Sandra Bachici sunt căsătoriți din ianuarie 2016 și împreună au un fiu, Tiago Adrian Mutu, născut în aprilie 2017. Adrian, Sandra și fiul lor, Tiago, se află în prezent în vacanță în Republica Dominicană, unde locuiesc cele două fiice ale antrenorului de fotbal, Adriana și Maya. Fostul jucător de fotbal și mama fetelor lui, Consuelo Matos Gomez, au fost căsătoți între anii 2005 și 2013.

Și fiul cel mare al fostului sportiv de performanță, Mario Mutu, se află de asemenea în aceeași vacanță. Mario este fiul lui Adrian Mutu din căsnicia sa scurtă cu fosta reporteriță Pro TV devenită acriță, Alexandra Dinu. Adrian și Alexandra au fost căsătoriți între anii 2001 și 2003.

Din Republica Dominicană, Adrian Mutu a postat o fotografie rară alături de actuala soție și de toți cei patru copii ai lui, alături de mesajul: „My family / Familia mea”. Fotografia a primit mii de aprecieri în mai puțin de 24 de ore de la publicare și zeci de comentarii apreciative.

„Ce binecuvântare!!!”; „Cum se putea altfel?? Din oameni frumoși…. copii frumoși!”; „Ești un om bogat!”, acestea au fost doar câteva dintre mesajele din secțiunea de comentarii.

Cum se împacă Adrian Mutu cu fiul cel mare, Mario

Mario Mutu este student la Universitatea Româno-Americană din București, după ce liceul l-a terminat în Los Angeles, SUA, unde a locuit o vreme alături de mama lui. Mario își dorește să intre în domeniul afacerilor, în trecut mărturisind că se vede creând un business cu haine.

„Nu știu cine o să mă susțină, dar sper să mă susțină cineva. În primul rând, trebuie să mă susțin eu, să fiu serios. Vreau s-o fac bine, dacă o fac. Nu vreau să fac așa, doar ca să o fac”, spunea tânărul în 2021, la Antena Stars.

În 2023, Adrian Mutu spunea că el și fiul cel mare au o relație obișnuită, dar că între ei mai apar și tensiuni.

„Avem o relație normală. Tensionată o parte… Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21 de ani. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una, alta. (…) Din zi în zi, se maturizează, prinde experiență. Îl simt mai responsabil. Noi avem o relație bună nu de când s-a întors în România, ci mai demult”, povestea Adrian Mutu în urmă cu un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *