Prima pagină » Sport » Adrian Mutu iese la atac, după ce a calificat naționala României la Campionatul European: „Hai să învățăm să ne îndeplinim obiectivele”
Adrian Mutu iese la atac, după ce a calificat naționala României la Campionatul European:

Adrian Mutu iese la atac, după ce a calificat naționala României la Campionatul European: „Hai să învățăm să ne îndeplinim obiectivele”

19 nov. 2020, 02:00,
în Sport

România s-a calificat pentru a doua oară consecutiv la un turneu final al CE U21. Această performanță nu i-a mulțumit însă și pe unii dintre suporterii care se așteptau ca România să forțeze victoria pe final, având și un jucător în plus pe teren.
Din minutul 83 și până în minutul 94 al partidei, România s-a mulțumit cu un joc de pase la centrul terenului și nu a mai forțat pe atac cu toate că avea un jucător în plus pe teren.
Danezii nu au mai făcut pressing și astfel s-a jucat la trecerea timpului fără ca vreuna din echipe să mai încerce ceva. Un gol pe final marcat de oaspeți ar fi făcut ca echipa națională a României să fie depășită în clasamentul pentru locurile 2 și astfel să piardă calificarea la turneul final.

Selecționerul Adrian Mutu își laudă jucătorii

După meciul de aseară, selecționerul naționalei U21, Adrian Mutu, a venit cu unele precizări:

„Nu e ceva anormal critica aceasta care vine, o consider o critică perfect constructivă, dar nu mă împiedică să aduc rezultate pentru U21. Știu că poate mulți voiau 6-1, 7-1, dar noi am adus calificarea, hai să învățăm să ne îndeplinim obiectivele. Eu nu cred că danezii au venit la mișto. În seara asta a fost doar o echipă în teren și aia a fost România. La modul cum au jucat, băieții m-au mulțumit foarte tare, iar dacă unii suporteri nu sunt mulțumiți, nu cred că voi reuși vreodată sau nimeni altcineva nu va reuși vreodată să împace pe toată lumea”.

Pe data de 10 decembrie, România își va afla adversarele din faza grupelor. Meciurile vor avea loc în perioada 24-31 martie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *