Prima pagină » Cancan » Adrian Mutu este în doliu după moartea bunului său prieten Emanoil Savin. “Primarul vedetelor” s-a stins din viață pe terenul de fotbal

Adrian Mutu este în doliu după moartea bunului său prieten Emanoil Savin. “Primarul vedetelor” s-a stins din viață pe terenul de fotbal

05 aug. 2024, 09:33,
Cezar Bulgaru în Cancan

Adrian Mutu este în doliu după moartea bunului său prieten Emanoil Savin supranumit „primarul vedetelor”. Vestea l-a lovit ca un trăsnet pentru Adrian Mutu, care a transmis un mesaj plin de durere pentru amicului său.

Bărbatul a murit la 65 de ani, chiar în ziua în care sărbătorea 40 de ani de căsătorie. Acesta a decedat după ce i s-a făcut rău și a căzut. Vestea tristă a ajuns și la Adrian Mutu, care a transmis un mesaj dureros în amintirea bunului său prieten.

Adrian Mutu este în doliu

Emanoil Savin sărbătorea 40 de ani de căsnicie și, înainte de marea petrecere, a jucat un meci de fotbal pe terenul din fața hotelului său din Bușteni. La un moment dat, s-a prăbușit pe teren, iar cei prezenți au sunat imediat la Salvare. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el și a fost declarat decesul.

Veștile tragice s-au răspândit rapid și au ajuns la Adrian Mutu, un prieten apropiat al lui Emanoil Savin. Fostul fotbalist a fost profund afectat de această pierdere și a transmis un mesaj emoționant în memoria celui pe care îl considera ca pe un frate.

„Un om bun, de nota 10, era prietenul meu drag. Sunt șocat de ce a pățit. M-a susținut mereu și îl voi păstra veșnic în inima mea. Dumnezeu să-l odihnească, mă doare sufletul că am pierdut un frate”, a declarat Adrian Mutu pentru cancan.ro.

Adrian Mutu, cetățean de onoare al Bușteniului

Emanoil Savin a murit la vârsta de 65 de ani, înainte de a-și putea prelua funcția de primar al Bușteniului. Acesta câștigase din nou primăria la alegerile locale din 9 iunie și urma să revină în funcție în luna octombrie.

Omul de afaceri a ocupat funcția de primar al Bușteniului între 2004 și 2016. Era cunoscut și sub numele de „primarul vedetelor” datorită numeroaselor titluri de cetățean de onoare pe care le-a acordat în timpul mandatului său. Printre cei distinși se numără Cornelia și Lupu Rednic, Ilie Năstase, Marcel Pavel, Simona Halep, Sandra Izbașa, Alina Dumitru, Lucian Bute, Adrian Diaconu și soprana Angela Gheorghiu.

De asemenea, Adrian Mutu a primit titlul de cetățean de onoare de la Emanoil Savin în 2011, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Bușteni. Evenimentul a fost urmat de o petrecere organizată la hotelul deținut de familia primarului. În plus, pe lângă titlul de cetățean de onoare, Adrian Mutu a primit și un teren de 500 de metri pătrați în stațiunea Bușteni, oferit de autoritățile locale.

Care a fost ultimul mesaj transmis de Emanoil Savin

Așa cum am menționat, din păcate, Emanoil Savin a murit chiar în ziua în care aniversa 40 de ani de căsnicie alături de soția sa. Cu puțin timp înainte de a-și da ultima suflare, acesta a postat online un mesaj emoționant pentru soția sa.

„Astăzi aniversăm 40 de ani de când am spus DA în fața lui Dumnezeu și a ofițerului stării civile! La mulți ani! 4 august 1984 – 4 august 2024”, scrisese Emanoil Savin, pe Facebook.

Adrian Mutu este în doliu după moartea primarului Emanoil Savin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 august 2024
05 august 2024