Prima pagină » National » Adrian Mutu după ce tricolorii s-au oprit în optimi la Euro. Mesaje de încurajare pentru „Generaţia de Suflet”
Adrian Mutu după ce tricolorii s-au oprit în optimi la Euro. Mesaje de încurajare pentru „Generaţia de Suflet”

Adrian Mutu după ce tricolorii s-au oprit în optimi la Euro. Mesaje de încurajare pentru „Generaţia de Suflet”

02 iul. 2024, 21:40,
BZI.ro, în National

Adrian Mutu a postat un mesaj de încurajare pentru echipa naţională, marţi seară, pe Facebook, după ce tricolorii s-au oprit în optimile de finală la Euro 2024.

„Hai România! Capu’ sus, băieţi! Mândru de voi”, este mesajul lui Mutu.

Dinamo Bucureşti mulţumeşte echipei naţionale

Dinamo Bucureşti mulţumeşte echipei naţionale pentru parcursul de la Euro

„Mulţumim că ne-aţi făcut mândri! Felicitări tricolorilor pentru performanţa pe care au realizat-o la acest turneu final. După 24 de ani aţi reuşit să ne dăruiţi bucuria şi plăcerea de a vedea reprezentativa naţională de fotbal în faza superioară a unui turneu final, iar pentru această performanţă vă suntem profund recunoscători!”.

Şi Farul Constanţa îi încurajează pe tricolori: „Vă mulţumim! Capul sus, tricolori!”

Universitatea Craiova a postat un mesaj similar cu cel al Farului: „Capul sus, România!”.

Echipa naţională de fotbal a României a notat, pe Facebook, că drumul la Euro se opreşte aici, dar echipa pleacă o câştigătoare: „Drumul nostru la EURO 2024 se opreşte aici! Plecăm câştigători, am câştigat o ECHIPĂ: tricolorii şi suporterii”.

Reprezentativa tricoloră, „Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Fundaşul Andrei Burcă: „E o seară tristă pentru noi”

Fundaşul Andrei Burcă a afirmat că este trist după eliminarea României în optimi la Euro-2024, dar a mulţumit fanilor români care i-au susţinut necontenit pe tricolori la turneul final din Germania.

„E o seară tristă pentru noi. Le mulţumim fanilor că au fost alături de noi. Am început bine primele 15 minute, a venit acel gol şi ne-a destabilizat puţin. Chiar am încercat să revenim. Pentru Românie joc pe orice poziţie. Suntem dezamăgiţi, ne-am dorit mult, acesta este nivelul, am terminat grupa pe primul loc, ne-am bătut de la egal la egal cu toţi, acest turneu trebuie să fie doar un început, să învăţăm şi să progresăm cât mai mult. Mulţumim, românilor, aţi fost motivul pentru care am dat totul, aţi fost primul jucător, iar când sunteţi mereu lângă noi, putem face lucruri măreţe”, a declarat Burcă la Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *