Prima pagină » Cancan » Adrian Mutu, dezvăluiri despre primul divorț. De ce s-a despărțit de Alexandra Dinu

Adrian Mutu, dezvăluiri despre primul divorț. De ce s-a despărțit de Alexandra Dinu

15 nov. 2021, 10:03,
BZI.ro, în Cancan

Fostul mare fotbalist Adrian Mutu spune adevărul despre primul lui divorț. La începutul carierei, acesta a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cea care l-a făcut tată pentru prima dată. Din mariajul lor a rezultat un băiat, Mario Mutu, care a împlinit recent 19 ani. Selecționerul a precizat în multe rânduri că este foarte mândru de fiul său, dar totodată regretă că nu a petrecut mai mult timp cu el în copilărie.

Adrian Mutu este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști ai României, dar și unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz, care a ocupat de multe ori prima pagină a tabloidelor. Alexandra Dinu, fosta lui soție, este o actriță de succes, cunoscută chiar și peste hotare. După 18 ani de la divorț, sportivul a decis să spună adevărul.

Adrian Mutu, despre primul divorț

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au fost căsătoriți doar doi ani, între 2001 și 2003. Relația lor a evoluat extrem de rapid, când erau doar doi tineri fără școala vieții, de 21, respectiv 19 ani. Ei s-au cunoscut după ce Alexandra venise să îi ia un interviu și de acolo a pornit totul. Fotbalistul s-a îndrăgostit de ea și, ușor-ușor, au decis să ducă relația la un alt nivel.

Nu regretă nimic din ce a trăit alături de Alexandra, cu care spune acum că are o relație destul de bună și se înțelege bine, mai ales pentru că împreună au un copil de crescut, pe Mario Mutu. Sportivul îi sfătuiește pe alți tineri să fie precauți și să profite de viață, pentru că nu se știe niciodată ce îi așteaptă. Totuși, sportivul a precizat că s-au despărțit pentru că erau mult prea tineri și s-au grăbit să se căsătorească, deși nici măcar nu se cunoșteau prea bine.

„Nu-mi aduc aminte dacă am suferit mult atunci. Nu îți e ușor după ce te desparți. Normal că am suferit, cum suferă orice puști la 21-22 de ani. După aia, bineînțeles, începi să cunoști alte fete și totul trece. Acum vorbim, suntem în relații bune, nu avem nicio problemă. Suntem și apropiați de vârstă, ne-am maturizat amândoi. Și Alexandra are viața ei, are o nouă relație, e fericită, e ok, sper și ea să facă pasul a doua oară, cât mai curând”, a declarat Adrian Mutu.

În ce relații sunt Adrian și Mario Mutu

Din rodul iubirii lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu a rezultat și un copil, care a rămas cu mama lui. Mario Mutu seamănă foarte bine tatălui său și face deja furori în rândul fetelor, cum făcea odinioară și Adrian Mutu. Tânărul a împlinit de curând 19 ani și are parte de o educație aleasă. El a revenit în România de un an, dar până atunci a locuit în Italia și Statele Unite ale Americii alături de mama sa.

Mario are o relație foarte strânsă cu tatăl său, care i-a fost mereu alături, cum a putut. Chiar dacă se văd foarte rar, tânărul este atașat de Adrian Mutu și profită de fiecare moment petrecut de acesta. Sportivul îl susține din toate punctele de vedere și este foarte mândru de el, având în vedere că vorbește fluent patru limbi străine și este cu adevărat un tânăr inteligent.

În prezent, Adrian este căsătorit cu Sandra, care l-a făcut tată pentru a patra oară pe fostul fotbalist. Totodată, selecționerul a fost căsătorit cu o frumusețe din Republica Dominicană, Consuelo Matos, cu care are două fiice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *