Prima pagină » Radio » Actualitate » Adrian Mutu, despre relația cu cele două fiice. „Briliantul” are în total patru copii

Adrian Mutu, despre relația cu cele două fiice. „Briliantul” are în total patru copii

02 mart. 2023, 14:30,
B, , h, , în Radio

Fostul fotbalist Adrian Mutu are două fiice din căsătoria cu cea de-a doua soție, dar și doi băieți, din primul și actualul mariaj. „Briliantul” susține că relația cu fata cea mare a început să se deterioreze de ceva vreme. Nu în ultimul rând, Adrian Mutu mai spune că în curând va fi nevoit să facă pașapoarte românești pentru Adriana și Maya.

Adrian Mutu și actuala lui parteneră, Sandra Bachici, s-au căsătorit în 2017. Au împreună un băiat, pe nume Tiago. Însă, până să o întâlnească pe soția lui, antrenorul Rapidului a trecut prin două divorțuri. „Briliantul” a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, pe nume Mario. Apoi, între 2005 și 2013, Adrian Mutu a fost căsătorit cu Consuelo Matos Gómez și au împreună două fete, pe Adriana și Maya. Acestea locuiesc în Republica Dominicană, alături de mama lor.

Adrian Mutu, despre relația cu cele două fiice

În prezent, Adrian Mutu se înțelege bine cu fostele lui soții, Alexandra Dinu și Consuelo Matos Gómez, și comunică atunci când este cazul. Dacă selecționerul interacționează mai des cu prima consoartă, mama lui Mario Mutu, în cazul celei de-a doua soții lucrurile sunt un pic diferite.

Acesta își vede mai rar fiicele, pe Adriana și Maya, care acum sunt adolescente. Și aceasta deoarece fetele locuiesc cu mama lor în țara natală, Republica Dominicană. Adrian Mutu a vorbit, recent, despre una dintre provocările vieții de părinte la distanță, și anume momentul când a aflat că fiica cea mare, Adriana, și-a făcut iubit.

„E o relație normală cu Consuelo. Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a spus Adrian Mutu.

Ce spune „Briliantul” despre fiul cel mare

Adrian Mutu vorbește de fiecare dată cu emoție despre cei patru copii ai lui. Recent, acesta a făcut dezvăluiri despre relația cu băiatul lui, Mario. El și-a petrecut o bună perioadă din viață în Italia, acolo unde a locuit alături de mama lui, Alexandra Dinu, care l-a crescut singură. În prezent, tânărul se află de ceva timp în România. Antrenorul a recunoscut faptul că mai au tensiuni, însă este mândru de el și îi oferă deseori sfaturi.

„Avem o relație normală, tensionată. Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una alta, la 21 de ani ce poți să faci?! Nu o să stea la birou sau să fie… ușă de biserică. Eu cred că e un băiat bine educat. Acum se maturizează și capătă experiență.

Îl simt mai responsabil. I-am spus că niciodată nu o să învețe din experiențele frumoase, ci din lucrurile adevărate. O să fie format ca bărbat din deciziile proaste și experiențele greșite pe care le face. Sper să învețe. Are și el perioade și perioade. Noi avem o relație bună. E și el acum bărbățel și vede lucrurile din alt punct de vedere”, a mai declarat Adrian Mutu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *