Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adrian Minune și-a anunțat retragerea de pe scena muzicală: „Mai am de trăit 10-15 ani”

Adrian Minune și-a anunțat retragerea de pe scena muzicală: „Mai am de trăit 10-15 ani”

07 iun. 2022, 19:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Adrian Minune se numără printre cei mai apreciați și mai populari maneliști de la noi din țară, iar acesta lucru este indicat de cifre, căci melodiile sale fac milioane de vizualizări pe YouTube, iar artistul este invitat la numeroase concerte și evenimente private.

Ei bine, însă, fanii nu o să se mai bucure foarte mult timp de prezența cântărețului la evenimente, deoarece Adrian Minune a făcut un anunț care îi va întrista pe toți oamenii care îl iubesc.

Adrian Minune va mai cânta doar doi ani

Manelistul și-a aumțat retragerea de pe scena muzicală și a spus că va mai cânta doar doi ani de acum înainte. Mai mult decât atât, artistul și-a pregătit în detaliu retragerea și a spus că o să aibă loc în anul 2024.

Motivul pentru care a luat această decizie este faptul că atunci va împlini vârsta de 50 de ani și vrea să se bucure de familia sa, dar și să aibă mai mult timp pentru el.

„În 2024, o să-mi fac retragerea. Pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară. Nu mai cânt. Probabil o să fac două spectacole pe an, pentru că menirea mea este să fiu lăutar.

O să-mi fac retragerea pe un stadion, gratis, bineînțeles. Apoi, o să fac două spectacole, pentru că menirea mea este să cânt. Dacă nu cânt, nu știu să fac altceva. Împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu, să-mi gătească nevastă-mea”, a explicat Adrian Minune pentru Antena Stars.

Adrian Minune: „Eu sunt o slugă de lux a copiilor mei”

Un alt motiv al retragerii sale este lipsa de respect cu care sunt artiștii tratați la evenimente.

„Noi cântăm și când sunt oamenii trezi și când sunt beți. Și nu mai accept ca niște copii să mă împingă sau să vorbească anapoda. Cu toate că eu sunt o slugă de lux a copiilor mei, dar doar a copiilor mei. Într-un timp, mai obosim și noi”, a mai spus cântărețul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *