Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adrian Minune, despre separarea de partenera lui de viață, Kati. Ce a spus cântărețul de manele despre divorț

Adrian Minune, despre separarea de partenera lui de viață, Kati. Ce a spus cântărețul de manele despre divorț

29 mai 2024, 23:41,
în Cancan ultimă oră

„Divorțul”, un termen ambiguu pentru Adrian Minune. Cântărețul de manele a vorbit deschis despre separarea de partenera lui de viață, Kati, alături de care are o familie frumoasă. Iată de ce nu și-ar părăsi artistul soția niciodată!

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Adrian Minune a fost văzut în compania mai multor doamne, însă mereu s-a întors acasă la partenera lui de viață. Cu toate acestea, artistul nu și-ar părăsi niciodată soția. Iată ce a spus cântărețul de manele despre divorț!

Într-o lume în care divorțurile sunt adesea văzute ca o soluție la problemele conjugale, Adrian Minune pare să aibă mai multe abordări neașteptate față de această temă.

Adrian Minune, despre separarea de partenera lui de viață, Kati

Declarațiile sale recente au pus sub lumina reflectoarelor perspectiva sa asupra căsătoriei și a separării. Cântărețul de manele a subliniat faptul că, în ciuda momentelor dificile pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu partenera lui de viață, el a găsit întotdeauna soluții alternative pentru a face față conflictelor sau neînțelegerilor, fără a recurge la divorț.

„Au fost momente când nu am mai suportat și a trebuit să plec undeva, să stau 4, 5 zile singur. Astea cu divorțurile sunt de oameni nebuni. Cum să divorțez dacă eu oricum fac ce vreau? Ce să fac mai mult decât: „Kati, vezi că am plecat la treabă”? Mă duc la treabă, apoi vin acasă”, a spus artistul în podcast-ul misto By Bursucu’.

Se pare că pentru artist, căsătoria este mai mult decât un act legal, ci este o legătură emoțională și o înțelegere tacită între doi oameni.

Manelistul s-a îndrăgostit când avea 13 ani

Într-un alt interviu, Adrian Minune a dezvăluit că flacăra dragostei l-a cuprins încă din adolescență, de la vârsta de doar 13 ani. Artistul nu s-a lăsat descurajat de provocările care i-au apărut în cale și și-a urmat cu hotărâre inima.

„Am făcut de toate ca să o cuceresc. Am sărit cu bicicleta pe dune de nisip, i-am cântat serenade, am fost mare june la viața mea. A trebuit să o răpesc. Era într-o dimineață când a venit la bunica. Ea este din partea fratelui bunicii mele, nepoata, suntem pe departe neam, dar asta este, atnci când te îndrăgostești nu mai ții cont, am răpit-o de la părinți. A fost de comun acord. Una e când iei o fată și o furi, cu japca, și una e când am căzut de comun acord, pentru că deși sunt neamuri pe departe, părinții noștri nu au fost de acord. De fapt, nu părinții nu au fost de acord, ci bunicii, pentru că ei se țineau verișori din verișori”, a povestit manelistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
06 octombrie 2024
06 octombrie 2024