Prima pagină » Cancan » Adrian Minune, dat jos de pe scenă de patronul clubului care-l plătise să cânte. Cu ce a greșit manelistul

Adrian Minune, dat jos de pe scenă de patronul clubului care-l plătise să cânte. Cu ce a greșit manelistul

02 sept. 2024, 14:10,
în Cancan

Adrian Minune a fost dat jos de pe scenă de patronul clubului de manele care-l plătise să cânte, deoarece nu s-a conformat programului. Astfel, deși fusese plătit foarte bine pentru un program de 50 de minute, manelistul a rezistat pe scenă mai puțin de jumătate din timp. Supărarea patronului clubului fusese faptul că Adrian Minune lua dedicații de la clienții localului, deși conveniseră să nu o facă.

Adrian Minune a fost invitat să cânte la un club din Vaslui, însă manelistul nu și-a dus la bun sfârșit spectacolul de 50 de minute deoarece patronul localului l-a dat jos de pe scenă. După incident, artistul i-a îndemnat pe spectatori să ceară înapoi banii pe bilete.

Adrian Minune, dat jos de pe scenă de patronul clubului care-l plătise să cânte

La sfârșitul săptămânii trecute, Adrian Minune trebuia să susțină un show live pe 50 de minute la un local de evenimente din Vaslui. După doar 20 de minute de la începerea programului artistic, patronul localului a urcat pe scenă și l-a rugat pe manelist să respecte regulile stabilite și să nu accepte dedicații în timpul cântării. Neștiind cine este, artistul i-ar fi spus patronului „nu te supăra, ai greșit scena, băiatul meu. Cine ești?”.

După ce a aflat, manelistul le-ar fi spus celor prezenți că patronul i-a plătit „foarte bine” și că nu mai ia dedicații. Situația a fost relatată pentru Vremea Nouă chiar de patronul localului:

„Da, eu l-am coborât de pe scenă. Situația e puțin penibilă, pentru că ne-am așteptat la așa ceva. Tot respectul pentru Adrian Minune, e un artist de la care ai pretenții, dat fiind că este scump să-l chemi la un eveniment. Noi am convenit de la început că nu are voie să primească bani și dedicații, nu voiam ca anumite personaje să monopolizeze evenimentul, pentru că noi voiam să fie un spectacol pentru toată lumea”, a zis Florin Pârgaru.

Patronul a mai susținut că l-a dat jos de pe scenă pe Adrian Minune când a văzut că show-ul artistului nu s-a ridicat la așteptările lui. „La un moment dat, m-am dus și i-am zis «dacă nu te conformezi și nu cânți un program frumos, așa cum este și normal, să știi că voi fi nevoit să te cobor de pe scenă și să preia DJ-ul atribuțiile». Speculând momentul și profitând de faptul că oamenii erau încălziți, el a întrebat: «doriți să vă mai cânt? Patronul spune că nu trebuie să vă mai cânt»”, a mai povestit acesta. În final, Adrian Minune a fost dat jos de pe scenă, după doar 20 de minute.

Cum a reacționat mai apoi Adrian Minune

Ulterior, în mediul online, Adrian Minune a transmis prin intermediul unui clip video că, la cererea patronului, a fost nevoit să coboare de pe scenă și de aceea el nu și-a finalizat programul artistic. I-a îndemnat și pe cei care au asistat la cântarea lui să ceară înapoi banii pe bilete. De asemenea, patronul clubului ar fi fost amenințat de doi interlopi pentru că nu l-a lăsat să-și termine programul.

„Băi, băieți, aseară, unde ați fost la locația aceea unde patronul nu avea talpă, nu avea toc, nu avea absolut nimic… Vă rog frumos să vă cereți banii înapoi. Dumneavoastră ați plătit suma de 110 lei, după 25 de minute mi-a spus că de ce strigă sala «hei!». Ca să vedeți cât de incult este. Cereți-vă bani înapoi!”, a spus cântărețul de manele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
02 septembrie 2024
02 septembrie 2024