Prima pagină » Actualitate » Adrian Minune cere dublu pentru Revelion 2024. Cât costă un show de o oră al manelistului în noaptea dintre ani
Adrian Minune cere dublu pentru Revelion 2024. Cât costă un show de o oră al manelistului în noaptea dintre ani

Adrian Minune cere dublu pentru Revelion 2024. Cât costă un show de o oră al manelistului în noaptea dintre ani

27 dec. 2023, 08:50,
BZI.ro, în Actualitate

Adrian Minune este unul dintre cei mai doriți maneliști la petrecerea de Revelion, însă numărul cererilor este foarte mare, astfel încât doar câțiva norocoși cu dare de mână vor avea parte de bucuria de a sărbători trecerea dintre ani pe acordurile celebrului artist. Tocmai de aceea, Adrian Minune cere dublu pentru Revelion 2024.

Adrian Minune cere dublu pentru Revelion 2024

Cei care și-l doresc pe Adrian Minune să le fie alături în noaptea dintre ani trebuie să plătească o sumă destul de mare. Pentru un program de 60 de minute în noaptea de Revelion, artistul cere 12.000 de euro. În trecut, a apărut un videoclip care a devenit viral, în care se vede cum un copil îi fură bani din buzunar manelistului Adrian Minune care cântă la o petrecere.

Jean de la Craiova cere 20.000 de euro pentru un program artistic de 4 ore de Revelion. Din aceeași categoria face parte și Nicu Paleru. Artistul cere suma de 20.000 de euro pentru 4 ore de recital. Pentru o oră de recital în noaptea dintre ani, Carmen de la Sălciua cere 5.000 de euro.

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați maneliști. De Revelion, de exemplu, el nu prea vrea să se plimbe de la o petrecere la alta, motiv pentru care solicită să cânte toată noaptea în același loc, o sală de evenimente la care sunt în desfășurare patru Revelioane concomitent. Suma cerută este 40.000 de euro.

Florin Salam este deschis la negocieri. Adică, dacă trebuie să se împartă noaptea între mai multe evenimente, solicită 15.000 de euro pentru 90 de minute. Dacă rămâne toată noaptea, tariful crește simțitor: minimum 35.000 de euro.

Nici frumoasa artistă Vlăduța Lupău nu este ușor de convins să cânte dacă nu deții suma necesară. De Revelion, cântăreața de muzică de petrecere solicită, pentru o oră, nu mai puțin de 10.000 de euro.

La polul opus, un recital al artiștilor de muzică populară – Mioara Velicu, Sofia Vicoveanca, Steliana Sima, Laura Lavric, Gheorghe Turda și Veta Biriș – costă 4.000 de euro.

Inna, cea mai scumpă cântăreață

În ultimii ani, Inna este cea mai scumpă artistă. Pentru un program artistic, de cel mult două ore, cere 35.000 de euro. Clasamentul este urmat de trupa Holograf, Andra, Lidia Buble, Irina Rimes, Cheloo, Antonia, Loredana Groza, Pepe, Ruby, Alex Velea și Alina Eremia.

Cei care vor să aibă de Revelion Trupa Holograf, trebuie să scoată din buzunar – 20.000 de euro. În ceea ce o privește pe Andra, îndrăgita cântăreață cere 20.000 de euro pentru a cânta de Revelion.

Pentru o jumătate de oră de cântat, Irina Rimes cere 15.000 de euro, iar Antonia ia 12.000 de euro.

Lidia Buble solicită pentru 90 de minute de recital aproximativ 10.000 de euro, în timp ce entru un recital de o oră, Loredana Groza, alături de trupa Agurida, percepe un tarif de 10.000 de euro.

Alex Velea, Alina Eremia, Ruby sau Pepe cer și ei pentru a cânta de Revelion suma de 8.000 de euro, în timp ce cei de la Paraziții percep un tarif de Revelion de 20.000 de euro.

Acestea fiind tarifele percepute de cântăreții români ,e de înțeles de ce Adrian Minune cere dublu pentru Revelion 2024.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *