Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adrian Minune a fost prins cu amanta în oraș, dar pozează alături de soția lui în cuplul perfect

Adrian Minune a fost prins cu amanta în oraș, dar pozează alături de soția lui în cuplul perfect

07 feb. 2022, 23:30,
în Cancan ultimă oră

Adrian Minune are o viață amoroasă destul de tumultuoasă. Dacă în urmă cu câteva săptămâni a fost prins de către papparazzii de la Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, alături de amanta lui, de data aceasta pare să fie mai fericit ca niciodată alături de soția sa, Cati Simionescu.

Adrian Minune și Cati Simionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cu toate acestea, se pare că Adrian Minune s-a mai întâlnit, în secret, cu o brunetă misterioasă, luna trecută.

Cum s-a filmat Adrian Minune cu soția sa, Cati Simionescu

Chiar dacă imaginile cu Adrian Minune și amanta lui au picat ca o bombă în lumea showbiz-ului românesc, se pare că manelistul este la fel de împlinit, în continuare, atunci când vine vorba despre căsnicia sa.
S-a filmat cu partenera lui de viață, Cati Simionescu, în mașină. Cei doi zâmbeau, cântau, iar celebrul manelist se afla la volan, în timp ce Cati Simionescu ținea telefonul în mână și părea mai mândră ca niciodată.

Imaginile au fost postate pe contul oficial de Instagram al lui Cati Simionescu. Celebrul manelist se distra de minune alături de partenera lui de viață, deși cu puțin timp în urmă mersese la o clinică stomatologică cu o brunetă focoasă.

Cati Simionescu și Adrian Minune, fericiți împreună

Așadar, Cati Simionescu a dat de înțeles prin videoclipul pe care l-a postat că nu are nicio problemă cu aparițiile controversate ale soțului său și că îi iartă orice. Cei doi sunt împreună de aproximativ 30 de ani.

S-au cunoscut atunci când erau doar doi adolescenți și de atunci au rămas îndrăgostiți unul de celălalt. Atât Adrian Minune, cât și Cati Simionescu, au spus de fiecare dată că familia rămâne cel mai important lucru pentru ei, indiferent de situație.

Cei doi au împreună trei copii: Karmen, Adriana si Adrian Jr și sunt și bunici deja, deoarece Karmen, fiica lor, are o fetiță care îi seamănă de minune, pe nume Sophie.

„Încerc pe cât pot eu de mult, fiecare secundă din viața mea să o fac să fie ca și cum ar fi ultima. Am intrat în 31 de ani de când suntem împreună și astăzi am împlinit vârsta de 45 de ani. Este o viață de om, fetița noastră cea mare are 24, o viață de om, în care noi am putut să facem ceva împreună”, a povestit Cati Simionescu acum câteva luni.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *