Prima pagină » Sport » Adrian Mihalcea are zilele numărate la Dinamo! Jucătorii au sărit în ajutorul antrenorului
Adrian Mihalcea are zilele numărate la Dinamo! Jucătorii au sărit în ajutorul antrenorului

Adrian Mihalcea are zilele numărate la Dinamo! Jucătorii au sărit în ajutorul antrenorului

04 iul. 2020, 04:00,
în Sport

După înfrângerea cu Viitorul, Adrian Mihalcea are zilele numărate la Dinamo, dar jucătorii au sărit în ajutorul antrenorului

Adrian Mihalcea are zilele numărate la Dinamo, dar jucătorii au sărit în ajutorul antrenorului. După Viitorul-Dinamo 1-0, chiar și Gică Hagi a lăudat prestația avută în multe momente de echipa adversă, la Ovidiu. Dar, până la urmă, a fost tot o înfrângere, iar Dinamo este tot ultima și tremură să nu retrogradeze.

„Eu, prin vocea vestiarului, vă spun că suntem alături de Adi (n.r.- Mihalcea) și sunt convins că alături de el o vom scoate la capăt”, a declarat Cătălin Straton la finalul meciului.

„Noi suntem lângă Mister. Noi intrăm pe teren, noi suntem cei care jucăm… La noi se rezumă totul. N-au fost certuri în vestiar, doar chestiuni tactice pe care le-am reproșat între noi, dar Mister va avea susținerea noastră și o vom scoate la capăt. Nu cred că Dinamo e de ultimul loc și nu cred că jocul de azi a arătat că suntem de ultimul loc”, l-a completat Răuță.

Rezultate Dinamo cu Adi Mihalcea pe bancă

Dinamo-Sepsi 1-3
Dinamo-FCSB 0-3 (tur, semifinale Cupa României)
Dinamo-Voluntari 0-1
Viitorul-Dinamo 1-0

Gheorghe Hagi, managerul formației Viitorul, a încercat să le dea o rază de speranță suporterilor trupei din Ștefan cel Mare, după ce gruparea constănțeană a învins Dinamo, scor 1-0, joi seara, la Ovidiu.
Adrian Mihalcea i-a fost elev lui Gheorghe Hagi la reprezentativa României, iar acum „Regele” susține că antrenorul echipei Dinamo deține capacitatea să-i salveze pe roș-albi de la retrogradare.

Gheorghe Hagi: „Dinamo are nevoie de noroc și va fi altceva”

Hagi e de părere că Straton și colegii lui au avut momente în care au deținut controlul în partida disputată joi seara.

„Dinamo dacă va juca așa și în continuare, va fi bine. Mai au și două meciuri restante. Au făcut un meci bun contra noastră, au jucat de la egal la egal cu noi, ne-au dominat puțin în repriza a doua, ne-au împins în propriul nostru careu, au avut și o bară. E clar că vor veni și victoriile. Au nevoie și de noroc și va fi altceva”, a declarat Hagi, la finalul partidei de la Ovidiu.

Dinamo, care are două restanțe de jucat, a ajuns la șase eșecuri consecutive, dintre care cinci în play-out, având un singur gol marcat, astfel că rămâne pe ultimul loc. Viitorul a pierdut un singur meci din ultimele nouă, având patru victorii și patru egaluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *