Prima pagină » National » Adrian Florea, un luptător de kickboxing din Galați, înjunghiat în gât după un scandal între clanuri

Adrian Florea, un luptător de kickboxing din Galați, înjunghiat în gât după un scandal între clanuri

22 aug. 2020, 14:25,
în National

Adrian Florea, un luptător de kickboxing din Galați, se luptă acum pentru viața lui după ce a fost înjunghiat în gât în urma unei răfuieli între clanuri.

Incidentul a avut loc, miercuri, în jurul orei 23:00, pe o strada din Galați. Adrian Florea, în vârstă de 34 de ani, a fost grav rănit în urma răfuielii, fiind transportat la spital și internat la Terapie intensivă.

Polițiștii din Galați susțin că scandalul ar fi izbucnit din cauza sportivul, care ar fi mers în zona respectivă unde intenționa să-l bată pe un bărbat, membru al unei grupări rivale.

Bărbatul vizat de Adrian Florea nu era singur, iar în momentul atacului au sărit pe el alți 3 bărbați, prieteni cu cel din clanur rival.

A urmat apoi o luptă de stradă în toată regula, iar după ce s-au bătut minute bune, unul dintre cei implicați, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a scos un cuțit și l-a înjunghiat în gât pe sportiv.

Interlopii care au participat la luptă au fugit apoi din oraș

După ce au realizat că Adrian Florea este grav rănit, cei patru au fugit din oraș, însă au fost prinși a doua zi, în Brăila. Cei patru agresori au fost acuzați de tentativă de omor și respectiv complicitate la tentativă de omor și arestați preventiv de magistrații Tribunalului Galați.

Apropiații lui Adrian Florea se luptă acum să-l salveze. Au demarat pe Facebook o campanie pentru donare de sânge, sportivul fiind în stare critică în aceste momente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024