Prima pagină » Radio » Actualitate » Adrian Enache, în relații bune cu fosta soție. „Eu am să le respect până voi închide ochii”

Adrian Enache, în relații bune cu fosta soție. „Eu am să le respect până voi închide ochii”

24 nov. 2022, 10:48,
BZI.ro, în Radio

Adrian Enache a păstrat o relație civilizată cu fosta soție, Corina, în pofida faptului că acum formează un cuplu cu Iuliana Marciuc. Artistul spune că le este recunoscător celor două femei din viața sa, care i-au dăruit doi copii superbi. Astfel, fosta soție i-a dăruit-o pe fiica lui, Diana, iar Iuliana Marciuc, pe David.

Cunoscutul artist Adrian Enache se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan personal, cât și profesional. În vârstă de 56 de ani, acesta are o carieră impresionantă dar și o familie frumoasă de care este tare mândru. Cu toate că a trecut, în urmă cu aproape 25 de ani, printr-un divorț dureros, Adrian Enache a rămas în relații bune cu Corina, fosta soție, cu care are o fiică, pe nume Diana.

Adrian Enache, în relații bune cu fosta soție

De 26 de ani, Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează un cuplu și se înțeleg foarte bine. Recent, artistul a vorbit despre cele mai dificile momente din relație, dar și despre momentul în care fiica lui a trecut printr-un moment teribil. Acum, cu toate că formează un cuplu cu Iuliana Marciuc, pe care o iubește de 26 de ani, artistul are o relație civilizată și cu fosta soție, Corina.

Înainte de Iuliana Marciuc, Adrian Enache a avut un mariaj, timp de 20 de ani, cu Corina, mama fiicei sale, Diana. Aceasta i-a cerut divorțul, care s-a finalizat în 2009, când a aflat că are o relație cu actuala parteneră de viață. În prezent, Corina Enache e manager la o agenție de turism și are o relație foarte bună cu fiica ei. În timpul liber preferă să călătorească peste tot în lume.

„Și ea, și Corina au înțeles asta, de aceea am o relație excepțională cu fosta soție. Sunt două femei care merită tot respectul meu, sunt mamele copiilor mei. Eu am decis să fiu cu Iuliana, nu am fost nici eu stăpânul ei, nici ea al meu. La noi în familie nu s-a băgat nimeni. Nimeni nu are niciun drept asupra celuilalt, relația trebuie să fie ca o vacanță”, spune Adrian Enache despre cele două femei din viața lui.

Cum se înțeleg între ei copiii lui Adrian Enache

Cât despre cei doi copii pe care îi are cu Corina și cu Iuliana, aceștia se înțeleg foarte bine, chiar dacă între ei este o diferență de 17 ani.

„Se înțeleg bine așa, cât interacționează. E o diferență de vârstă, dar Diana e foarte mândră de realizările lui David, și el este mândru de realizările ei. Au fost împreună în Portugalia acum câțiva ani. Acum se mai întâlnesc pe platou, la emisiuni. Diana o să dea drumul la emisiune cu Alin Pascal, probabil o să îl invite și pe David când va mai juca într-un nou film, și uite așa eu cred că se vor înțelege”, a mai precizat Adrian Enache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *