Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adrian Enache, de urgență la spital. Artistul are nevoie de recuperare

Adrian Enache, de urgență la spital. Artistul are nevoie de recuperare

19 apr. 2022, 23:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Adrian Enache este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul interpret este mereu plin de viață, un artist complex, dar se pare că viața îl mai pune și la încercare. De curând, acesta a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident extrem de grav chiar pe terenul de fotbal.

Adrian Enache trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce s-a ales cu ceva probleme de sănătate. Acesta a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a accidentat la terenul de fotbal. Acesta este un mare iubitor de sport, dar se pare că nu i-a priit de data aceasta. Astfel, a mers la medic pentru un control și a primit vesti destul de rele de la acesta.

Adrian Enache s-a accidentat la picior

Astfel, specialistul i-a declarat că s-a ales cu articulațiile și cartilajele avariate și din cauza aceasta are dureri atât de mari. Astfel, partenerul de viață al Iulianei Marciuc merge la recuperări la o clinică renumită, unde face fizioterapie și kinetoterapie.

„Chiar acum o să merg la niște sedințe de fizioterapie. Și ne îngrijim, îți dai seama că este nevoie să mă tratez căci în ultimul timp am jucat și pe teren de minifotbal și e suprafața mai dură, iar articulațiile se mai uzează și atunci este nevoie de recuperare. Fac fizioterapie, kinetoterapie”, a dezvăluit Adrian Enache la Antena Stars.

Adrian Enache a mai avut probleme de sănătate

Artistul a explicat că s-a ales și cu puțin lichid sinovial, care va trebui eliminat prin diferite tehnici, pentru a evita injecțiile. Va avea mare grijă de el pentru a evita Complicațiile, mai ales că medicii l-au avertizat că situația s-ar putea agrava.

„De la uzura articulațiilor și a cartilajelor simt puțină durere și este puțin lichid sinovial și va trebui să-l eliminăm, dar nu cu injecție, ci prin deranj, curent electric și elemente de fizioterapie care sunt foarte benefice. Fac o recuperare la o clinică foarte dotată. Vreo zece ședințe”, a declarat Adrian Enache.

Nu este prima dată când cântărețul are nevoie de ajutor medical. Acesta a mai ajuns de urgentă la spital, unde a fost operat de piatră la rinichi. Totul a fost bine și s-a recuperat rapid.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *