Prima pagină » Cancan » Adrian Elicopter de Luptă, primele declarații după ce a fost prins băut la volan! „M-am zbătut. Am urma de la cătușe”

Adrian Elicopter de Luptă, primele declarații după ce a fost prins băut la volan! „M-am zbătut. Am urma de la cătușe”

15 oct. 2024, 13:06, 1 ,
în Cancan

Adrian Elicopter de Luptă a făcut primele declarații, după ce a fost prins băut la volan.

Adrian Dumitru, recunoscut pe internet sub numele de Adrian Elicopter de Luptă, a fost oprit recent pe o stradă din Pitești, fiind prins la volan sub influența alcoolului. După ce s-a vehiculat că el și cele trei persoane care se aflau în vehicul ar fi încercat să evite un control al poliției, influencerul a decis să ofere propria versiune a întâmplării.

Adrian Elicopter de Luptă, primele declarații după ce a fost prins băut la volan

Într-un videoclip publicat pe TikTok, tânărul de 22 de ani, fost student la Academia de Poliție, a început prin a-și cere scuze fanilor săi. Cu toate acestea, el a admis că a consumat alcool în seara în care a avut loc incidentul.

„În primul rând, îmi cer scuze pentru cele întâmplate, dar aș vrea să le explic un pic, pentru că nu e cum v-ați imaginat. Astăzi mi-au venit și mie probele de sânge, a rezultat faptul că da, aveam o concentrație de alcool în sânge, dar suficientă doar pentru o contravenție, nu pentru infracțiune, pentru că nu băusem mult.

Doar că băusem recent și automat a ieșit în etilotest. (…) Înțeleg faptul că anumiți oameni de la 2-3 beri nu mai pot să conducă, nu mai pot să se țină pe picioare, nu e cazul la mine. Greșeala mea a fost că m-am urcat la volan. Pot să beau și o picătură de bere și 10 beri, nu contează, nu trebuie să te urci la volan. Îmi pare rău pentru acest lucru, dar trebuie să știți că în mintea mea nu e că pun viața în pericol nimănui, în mintea mea era: da, îmi asum, mi se ia permisul, contravenție, nu este nicio problemă.

Pentru că știam că băusem puțin”, a spus Adrian Dumitru, în clipul de pe TikTok.

A fugit de poliție Adrian Elicopter de Luptă?

Referitor la incidentul care a fost descris ca o cursă demnă de un film, Adrian Dumitru neagă toate speculațiile. El susține că totul a fost, de fapt, o neînțelegere și că nu era conștient că polițiștii îl urmăreau. Tânărul a afirmat că a colaborat cu agenții, dar că, la început, nu înțelegea situația în care se afla.

„Acum să vorbim puțin despre acea urmărire, pentru că nu e așa cum v-ați imaginat.(…) Am ieșit de pe o stradă, n-am văzut că e poliție în dreapta. Am făcut stânga pe linie dublă continuă, după ce m-am asigurat.

În dreapta erau domnii polițiști cu o mașină civilă. Îl opriseră pe un domn. După ce am făcut eu, trebuia să-mi ia permisul și i-au zis domnului probabil că era în regulă, să plece. Până s-au urcat polițiștii, până s-au întors, cel din mașină a avut sindromul salvatorului și a venit după mine. Flash-uri, șicanat în trafic, dar agresiv. Această urmărire s-a întins pe câteva sute de metri din cauza acestui om care a decis să facă pe polițistul. (…) Am zis să mă bag prin niște blocuri, am văzut girofarul de poliție, atunci am înțeles ce se întâmpla.

Am oprit și nu știam care e faza. Am înaintat 15 metri pe niște scări, am văzut că a venit și poliția din spate. S-au dat jos domnii polițiști. Am venit, am stat să mă ia domnul polițist. Am coborât un pic. Au fost 15-20 de secunde în care nu înțelegeam absolut nimic. Dacă ați fi fost în situația aia, înțelegeați. Au fost 15-20 de secunde de: ce ai, ce am făcut? M-am zbatut un pic. S-au adresat niște injurii, că în situația aia, ce să faci?! E ceva normal. Dar nu lucruri grave. Nu s-a bătut nimeni cu nimeni. Am și urma de la cătușe”, a continuat influencerul.

Ce spune despre situația fratelui său

În ceea ce-l privește pe fratele său, care se află în prezent în arest preventiv și este investigat pentru ultraj, Adrian Elicopter de Luptă a ales să rămână discret.

„După cum bine știți, fratele meu a primit arest preventiv, cel puțin la momentul acesta. Această decizie se ia în funcție de domnul procuror, în funcție de ce ai avut și tu în trecut, ce s-a mai întâmplat. Nu pot să dau detalii. Eu nu sunt arestat, nu am fost arestat”, a mai declarat Adrian Elicopter de Luptă.

După evenimentele care au ținut prima pagina a ziarelor, Adrian Elicopter de Luptă a făcut primele declarații după ce a fost prins băut la volan.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`