Prima pagină » Cultural » Adrian Despot și soția sa sunt împreună de 30 de ani. Care este secretul relației lor

Adrian Despot și soția sa sunt împreună de 30 de ani. Care este secretul relației lor

24 iul. 2024, 10:50,
în Cultural

Adrian Despot și soția sa au o relație de peste 30 de ani. Celebrul vocalist al trupei Vița de Vie a povestit recent, într-un interviu pentru Unica, despre cum a cunoscut-o, dar și despre viața sub lumina reflectoarelor și despre provocarea de a menține o identitate neschimbată.

Deși are 48 de ani, artistul a reușit mereu să echilibreze viața profesională cu cea personală, bucurându-se de o relație de 30 de ani cu soția sa Lisa.

Adrian Despot și soția sa au o relație de peste 30 de ani

Solistul trupei Vița de Vie a dezvăluit o poveste de dragoste de lungă durată cu soția sa. Ei se cunosc încă din adolescență, când amândoi erau elevi în clasa a X-a. Artistul a observat-o pentru prima dată în timpul unei pauze de baschet, cu chitara în mână. Destinul i-a adus din nou împreună la o petrecere, unde povestea lor a luat naștere.

După 11 ani de relație, în 2003, cei doi au decis să se căsătorească într-o ceremonie secretă, consolidând o poveste de dragoste care a rezistat timpului.

„Am crescut practic împreună, ne-am altoit și format unul după celălalt. Legat de secrete, nu știu, cred că fiecare primește de la celălalt ceea ce îi lipsește pentru a se desăvârși.”, a spus el.

Solistul trupei Vița de Vie, Adi, și soția sa Lisa se bucură de o familie fericită alături de cei doi copii ai lor, Toma și Maria. Deși ambii părinți sunt personalități publice, au ales să își protejeze copiii de lumina reflectoarelor, dezvăluind rareori detalii despre viața lor privată.

Recent, Despot a spus că „Sunt multe lucruri pe care le înveți de la copii, atât despre ei cât și despre ține. Sunt momente în care aș vrea să dau timpul înapoi pentru a fi mai prezent în viața lor, dar asta este doar dorința mea, neîmpărtășită de ei. Sunt adolescenți, încă învățăm unii despre ceilalți.”

Cum îmbină activitatea profesională cu familia

Solistul trupei Vița de Vie a abordat și latura mai puțin cunoscută a celebrității. Deși faima poate aduce satisfacții și recunoaștere, artistul a mărturisit că nu te lasă mereu să fii tu însuți. Presiunea publică și expunerea constantă pot duce la regrete și la pierderea libertății personale.

„Din păcate nu am reușit să mă bucur de multe. În mine se dădea un conflict teribil între ce trebuia să pretind că sunt la televizor și cel care eram de fapt. Sau cel care îmi doream să fiu, pentru că la vârsta aia încă mă căutam. Dar ce știam sigur era că nu voiam să fiu o marionetă a industriei de divertisment, voiam să fac ceva care să aibă suflet și să mă reprezinte pe mine.”, a mărturisit el.

„Industria asta este un loc în care primul lucru care se pierde este inocența, iar nimic din ce câștigi ulterior nu poate compensa pentru asta. M-am câștigat pe mine în momentul în care am decis să renunț la tot și să o iau de la zero cu Vița de Vie.”, a mai spus acesta.

Adi Despot se bucură de o relație extrem de frumoasă și liniștită alături de soția sa cu care are doi copii.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
23 august 2024
23 august 2024