Prima pagină » Cultural » Adrian Despot are o soție superbă. Cum a cunoscut-o artistul pe femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit doi copii

Adrian Despot are o soție superbă. Cum a cunoscut-o artistul pe femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit doi copii

12 iun. 2023, 10:11,
în Cultural

Adrian Despot are o soție superbă. Artistul este extrem de discret când vine vorba de familia sa și se afișează destul de rar cu partenera de viață la evenimentele mondene. Dincolo de cariera de succes în muzică, Adrian Despot este un soț și un tată devotat și se mândrește cu familia lui frumoasă. Iată cum a cunoscut-o artistul pe femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit doi copii.

Adrian Despot are o soție superbă

Adrian Despot este unul dintre cei mai apreciați artiși din România. Acesta are succes în plan muzical și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Pe lângă realizările profesionale deosebite, cântărețul se declară un bărbat împlinit și în viața privată. Acesta are o căsnicie fericită și trăiește de mai bine de 20 de ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Lisa Despot.

Lisa și Adrian Despot au împreună doi copii, pe Toma și Maia. Când vine vorba de partenera lui de viață, artistul are doar cuvinte de laudă. Cei doi s-au cunoscut încă de pe vremea liceului, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„Eu jucam baschet în curtea liceului ei, iar în pauzele dintre meciuri cântam la chitară Beatles, Phoenix, cred că zgomotul a atras-o. Noi doi suntem firi diametral opuse şi tocmai acesta este motivul pentru care suntem împreună de 20 de ani. Suntem Yin şi Yang, tensiune şi relaxare. Ne completăm reciproc şi doar împreună devenim întregi. (…)

Am reușit să îmbin într-un mod eficient viața de familie cu cea de formație, plecând de la premisa că, dacă timpul este limitat, atunci trebuie să profit la maximum de el.”, a declarat acesta.

Ce relație are cântărețul cu cei doi copii

Adrian Despot evită să vorbescă prea des despre familia sa. Artistul își dorește să își țină soția și cei doi copii cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă. Celebrul cântăreț a mărturisit că se bucură din plin de rolul de tată și are o relație foarte bună cu copiii săi, Toma și Maia. Adrian Despot regretă că nu petrece suficient timp cu aceștia, dar își dorește să fie un tată cât mai bun pentru ei și totodată un prieten.

„În meseria de părinte nu ai niciodată confirmarea că educația pe care o aplici este cea mai bună, dar poți oarecum să speri ca semințele plantate de tine să dea rod, dar confirmarea asta nu o ai frecvent, ci o ai din când în când. Cu toții ne creștem copiii așa… oarecum în blanc, sperând că ce facem noi este bine. (…)

Sunt foarte talentați amândoi și mi-ar plăcea la nebunie să facă muzică, pentru că au toate datele necesare. Pe de altă parte, nu vreau să îi împing de la spate, nu vreau să îi silesc să facă ceva ce nu vor, dacă se vor îndrepta ei către muzică, cu atât mai bine, dar dacă nu asta e.”, a mai precizat cântărețul.

Adrian Despot este extrem de discret când vine vorba de soție și cei doi copii și preferă să își țină familia departe de lumina reflectoarelor. Artistul are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`