Prima pagină » Cultural » Adrian Despot a recunoscut că suferă de depresie de la vârsta de 19 ani. ,,Nu voiam să fiu artist…”

Adrian Despot a recunoscut că suferă de depresie de la vârsta de 19 ani. ,,Nu voiam să fiu artist…”

08 iun. 2023, 08:28,
în Cultural

Adrian Despot a recunoscut că suferă de depresie de la vârsta de 19 ani. Dincolo de succesul uluitor în muzică și de familia sa frumoasă, artistul ascunde o mare suferință. Adi Despot a mărturisit recent că luptă de ani buni cu angoasa, anxietatea și atacurile de panică, ajungând să fie chiar dependent de episoadele depresive. Iată ce spune faimosul cântăreț despre celebritate și problemele din viața privată.

Adrian Despot a recunoscut că suferă de depresie de la vârsta de 19 ani

Adrian Despot este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta a debutat în muzică pe când avea doar 19 ani și a cucerit publicul cu vocea sa și energia debordantă. În prezent, cântărețul se bucură din plin de succes și de aprecierea tuturor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Adrian Despot este un bărbat împlinit și în viața privată. Acesta are o căsnicie fericită cu soția sa, Lisa, și doi copii superbi, cu care se mândrește.

Cu toate acestea, artistul ascunde o mare suferință. Recent, Adrian Despot a dezvăluit că se luptă cu depresia și că ani buni a regretat cariera artistică. Cântărețul a precizat că nu poate scăpa de această afecțiune, deși a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a se trata.

„Nu m-am documentat legat de depresie, pentru că, într-o oarecare măsură, sunt dependent de ea, în sensul că mă ajută efervescența ei, din punct de vedere creativ. Pe de altă parte, oricât de trecut prin depresie, de-a lungul timpului, sunt și oricât de poate bun sfătuitor sunt în a scăpa de ea, realizez că depresia este ca un vierme de care nu scapi niciodată.

Sunt perioade în care intră într-o stare latentă, dar, din când în când, se trezește la viață, iar, în momentul în care se trezește la viață, oricât de mult ai ști tu despre ea și ce ar trebui să faci, și cum să o eviți, și cum să o pui la somn, ea e acolo. Chiar azi dimineață, în timp ce mă plimbam cu cățelul, mă gândeam, dacă nu cumva, câteodată, am eu nevoie de ea și o trezesc, pentru a mă simți poate special sau poate a mă simți mai viu decât sunt în momentul respectiv.”, a declarat acesta.

Prin momente grele a trecut și actorul Silviu Biriș. Acesta a rămas marcat de divorțul dureros și a fost la un pas să renunțe la actorie.

Ce spune artistul despre debutul său în muzică

Adrian Despot a uimit recent cu mărturisirile sale din plan personal. Acesta a dezvăluit că nu și-a dorit să ajungă un artist faimos și că la vârsta de 19 ani au apărut primele semne ale depresiei. Presiunea socială, dorința de a fi cât mai bun, dar și criticile celor din jur l-au adus pe Adrian Despot în pragul depresiei. La vârsta de 19 ani, Adrian Despot și-a început cariera muzicală, însă a declarat că nu era pregătit să devină vedetă și nu își dorea celebritatea.

„Când am avut prima emisiune în 1995, de a doua zi, oamenii se uitau la mine pe stradă și eu nu eram pregătit pentru lucrul ăsta. Atunci, depresiile și angoasele mele au explodat. În camera aceea extrem de mică, eram eu, cu chitara, în universul meu. Nu aveam nevoie de faimă, nu aveam nevoie de bani, nu voiam să fiu artist, nu căutam toate lucrurile acestea.”, a mărturisit acesta.

Deși are o familie frumoasă și o carieră muzicală de succes, Adrian Despot se luptă de ani buni cu depresia și stările de anxietate. Artistul a mărturisit că celebritatea a fost cea care a declanșat această afecțiune, de care nu poate scăpa și pe care încearcă să o gestioneze de atâta timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024