Prima pagină » Radio » Actualitate » Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni. Ce spune artistul despre lupta cu maladia cumplită

Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni. Ce spune artistul despre lupta cu maladia cumplită

02 feb. 2023, 12:34,
în Radio

Cunoscutul artist Adrian Daminescu a anunțat că suferă de cancer la plămâni însă privește cu încredere și curaj lupta cu boala. Cu toate acestea, interpretul nu a renunțat la viciul de a fuma, chiar dacă medicii i-au interzis acest lucru. Nu în ultimul rând, Adrian Daminescu susține că va reveni pe scenă după ce starea lui de sănătate se va îmbunătăți.

Veste teribilă venită din partea unuia dintre cei mai îndrăgiți interpreți români. Adrian Daminescu, în vârstă de 66 de ani, a anunțat că suferă de o maladie cumplită, motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor. Adrian Daminescu are cancer pulmonar, însă privește lupta cu boala cu curaj și cu speranță.

Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni

Adrian Daminescu a anunțat, prin intermediul publicației Impact.ro, că se confruntă cu grave probleme de sănătate. Artistul a suferit în tăcere, cu discreție, dar acum a decis să vorbească despre diagnosticul crunt.

„Acum sunt bine. Am cancer la plămâni. Mă voi întoarce pe scenă, nu am renunțat. Acum am însă o perioadă de post tratament, în care trebuie să stau mai cuminte”, a precizat Adrian Daminescu.

În pofida bolii grave de care suferă, Adrian Daminescu nu a renunțat la viciul de a fuma, însă are un mesaj pentru cei care trec printr-o astfel de problemă.

„Să le dea Dumnezeu putere și să nu creadă în boală, în nenorociri. Vindecarea și chiar și boala vin de la cap. Toți tâmpiții ăștia te otrăvesc cu pozele și cu ce scrie pe pachetul de țigări. Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă crezi în ea”, a mai spus artistul pentru sursa menționată.

Adrian Daminescu, carte de vizită

Adrian Daminescu s-a născut pe 2 octombrie 1956 la Timişoara într-o familie de muzicieni. Tatăl său a fost Constantin Daminescu, compozitor și dirijor, iar mama – Aznif Elisabeta Daminescu – era soprană a scenei lirice.

La începutul carierei artistice, Adrian Daminescu a făcut parte din mai multe formaţii, cum ar fi: Pro Muzica, Helicoidal, Blitz, Columna, cea din urmă înfiinţată în 1983, la Bucureşti. Cu toate acestea, debutul său oficial, ca interpret, a avut loc pe 15 februarie 1986, la Sala Polivalentă din Bucureşti, cu melodia „Un portret de fată”.

Ani la rândul, a încântat multă lume cu vocea sa inconfundabilă. Printre cele mai frumoase și cunoscute melodii ale sale sunt: „Și m-am îndrăgostit de tine”, „Eu te voi iubi”, „Într-o zi”, „România”, „Fata cu ochi verzi”, „Ochii tăi” sau „Îmi spui vorbe-n vânt”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *