Prima pagină » Radio » Actualitate » Adrian Daminescu s-a vindecat de cancer, după doi ani: „Eram o legumă”

Adrian Daminescu s-a vindecat de cancer, după doi ani: „Eram o legumă”

23 iun. 2023, 12:56,
în Radio

Adrian Daminescu a dezvăluit recent că s-a vindecat de cancer la plămâni, după doi ani chinuitori de tratamente și sacrificii. La momentul diagnosticării, artistul a întrerupt toate activitățile, și recreative, dar și artistice. Acum, tot ce își dorește Adrian Daminescu este să-și reia viața de dinainte de lupta cu teribila maladie.

Adrian Daminescu a fost diagnosticat cu o teribilă maladie în urmă cu doi ani de zile. Artistul precizează că acel moment a fost o lovitură teribilă pentru el deoarece a însemnat să nu mai facă nimic din activitățile cu care era obișnuit. Acum, tot ce își dorește cantautorul este să revină pe scenă deoarece nu poate renunța la pasiunea sa oricât de greu i-ar fi.

Adrian Daminescu s-a vindecat de cancer

Adrian Daminescu a fost diagnosticat cu cancer la plămâni, motiv pentru care a fost nevoit să facă o pauză pe plan muzical, dar acum își dorește să revină pe scenă. De asemenea, artistul în vârstă de 66 de ani nu a renunțat la marea sa pasiune, muzica, precizând că nu duce lipsă de proiecte. Artistul a mai precizat că acum totul este în regulă, a reînceput pescuitul şi vrea să revină la activitățile artistice.

În prezent, Adrian Daminescu se simte mai bine ca oricând, după ce timp de doi ani s-a luptat cu o boală grea, pe care a învins-o. Îndrăgitul artist povestește despre cum a reușit să treacă peste acele momente, dar și cine l-a salvat. În plus, Adrian Daminescu a vorbit și despre planuri de viitor și prieteniile strânse cu colegii de breaslă.

„Nici nu aveam energia respectivă, ca să pot să ies afară. Eram ușor legumă. Am reușit să-mi pun musculatura înapoi și să-mi recreez rezistența necesară pentru a putea trăi. Acum am zis că vreau să merg neapărat la pescuit. E una dintre pasiunile mele și îmi face mare plăcere.

Acum am scăpat de boală. Am avut noroc și de niște medici extraordinari. Eu abia reușeam să mă scol din pat, dar îmi puneam halatul alb, eșarfă și o țigară electronică și ieșeam pe hol cu bolnavii și le făceam ședințe existențiale”, a povestit Adrian Daminescu pentru Fanatik.

Adrian Daminescu participă la Festivalul Mamaia 2023

Adrian Daminescu va participa la Festivalul de muzică ușoară Mamaia 2023, în perioada 25-27 august. Primul său succes l-a avut în anul 1996, când a apărut tot la Festivalul de la Mamaia.

„Succes am tot avut, din 1996, prima mea apariție la «Mamaia», până în 1991, când am avut prima dezamăgire. Mi-a părut rău de premiu, o șalupă de 4 persoane, din fibră de sticlă, foarte frumoasă și cochetă pe care sponsorul festivalului de-abia aștepta să mi-o înmâneze, dar organizatorii festivalului au hotărât altceva. Da… Mi-au făcut-o, eu fiind pescar de mare și cu casă în Constanța”, a mai spus Adrian Daminescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *