Prima pagină » Cancan » Adrian Daminescu are soție cu 15 ani mai tânără! Cine este și cum arată partenera lui de viață

Adrian Daminescu are soție cu 15 ani mai tânără! Cine este și cum arată partenera lui de viață

04 oct. 2024, 11:47,
Radu Vasiluță în Cancan

Adrian Daminescu, în vârstă de 68 de ani, are o soție cu 15 ani mai tânără, artistul fiind la cel de-al doilea mariaj. Poveste lui de viață este cea a unui învingător deoarece a învins un cancer pulmonar deosebit de agresiv. În plus, Adrian Daminescu are și o fiică din primul mariaj, stabilită în străinătate.

Artistul Adrian Daminescu a împlinit miercuri, 2 octombrie, vârsta de 68 de ani. Artistul a reușit de curând să învingă o maladie teribilă, cancerul pulmonar și recunoaște că nu ar fi reușit fără sprijinul necondiționat al soției sale, potrivit LPF. Și totuși, cine este Dana Daminescu, femeia care îi este alături de mulți ani?

Adrian Daminescu are soție cu 15 ani mai tânără

Artistul și-a întâlnit actuala soție după un divorț dureros, iar viața lui a căpătat un alt sens. Dana este omul pe care îl așteptase o viață. Deși sunt firi diferite și între ei există o diferență de 15 ani, Adrian Daminescu are convingerea că formează echipa perfectă.

„Soţia mea m-a schimbat total, este o femeie cu principii foarte stricte. Umblam cu capul în nori, eram artist. Fără ea, acum aş fi fost lângă Mădălina Manole. Ea m-a învăţat tot, m-a învăţat să văd oamenii, să-i simt, să fiu cu picioarele pe pământ. Iubirea este echilibrul într-o familie”, spunea Adrian Daminescu despre partenera de viață, în urmă cu ceva timp.

A cunoscut-o la maturitate, după un divorț dureros, și de atunci nu s-au mai despărțit. Dana i-a fost alături cu calm, dedicare și dragoste necondiționată în perioada grea prin care el a trecut, de după diagnosticul de cancer.

„Sunt o soție așa cum ar trebui să fie orice soție. Eu zic că suntem niște oameni normali și că ne-am comportat normal și în situațiile ușor dificile. În general, să treci printr-o boală e greu, dar, ca să treci prin așa ceva, de unul singur, este practic imposibil să poți traversa și să treci pe malul celălalt cu bine”, a spus Dana Daminescu.

Artistul, diagnosticat cu cancer la plămâni, de care a reușit însă să se vindece, susține că, în fața bolii, important este să fii puternic, să nu îți pierzi speranța și credința. Dar cel mai important este sprijinul. Iar el a avut parte din plin de așa ceva din partea soției sale.

Adrian Daminescu are o fiică, plecată în strănătate

Adrian Daminescu are, din primul mariaj, o fiică, pe nume Ana, care trăiește în străinătate. Fosta sa soție, Mihaela, a plecat cu fiica lor, Ana, în America, unde s-a recăsătorit. Ana a profesat ca manechin, dar nu are o relație apropiată cu tatăl său.

Cu ani în urmă, solistul l-a adoptat pe fiul soției sale. Cezar Alexandru, care s-a căsătorit în urmă cu mai mulți ani, a avut parte de o nuntă de poveste organizată chiar de Adrian Daminescu.

„Este un tip foarte serios, foarte la locul lui, cu o educaţie fenomenală. Este foarte tare în IT, dar are şi cultură. Este un tip foarte sensibil”, spunea Adrian Daminescu despre fiul lui adoptiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
04 octombrie 2024
04 octombrie 2024