Prima pagină » Radio » Actualitate » Adrian Cristea s-a retras din fotbal dar nu poate sta departe de sportul preferat. Ce relație are cu Denisa Nechifor, fosta lui soție

Adrian Cristea s-a retras din fotbal dar nu poate sta departe de sportul preferat. Ce relație are cu Denisa Nechifor, fosta lui soție

02 mart. 2023, 12:08,
în Radio

Adrian Cristea, care era alintat într-o vreme „Prințul”, s-a retras din fotbal în urmă cu 6 ani dar nu poate sta departe de sportul preferat. Odată ce și-a încheiat cariera de fotbalist la Concordia Chiajna, acesta a decis să „dispară” și din lumina reflectoarelor. Recent, Denisa Nechifor, fosta soție a lui Adrian Cristea, a povestit cu ce se ocupă în prezent tatăl fiicei sale.

Adrian Cristea a renunțat la fotbal în ianuarie 2017, dar cu toate astea nu a putut sta departe zona în care s-a făcut remarcat. În vârstă de 39 de ani, „Prințul” s-a retras din cariera de jucător, ultima dată evoluând pentru Concordia Chiajna. În plus, odată cu renunțarea la fotbal, Cristea a decis să se retragă și din lumina showbiz. Despre ceea ce face în prezent fostul fotbalist a vorbit Denisa Nechifor, mama fiicei lui.

Adrian Cristea s-a retras din fotbal, dar activează tot în zona sportului preferat

Recent, fosta lui soție, Denisa Nechifor, a vorbit despre cariera „Prințului”. Iată cu ce se ocupă Adrian Cristea, după ce s-a retras din fotbal! Din câte se pare, fostul fotbalist de la Dinamo a rămas tot în domeniul sportului. Fosta lui parteneră de viață a dezvăluit că „Prințul” este activ în domeniul fotbalului, dar preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

De la retragerea care a survenit în 2017, a apărut foarte rar în lumina reflectoarelor. Denisa Nechifor, fosta lui soție și mama fiicei lui, Rania, a vorbit recent despre viața fotbalistului. Conform acesteia, cei doi se întâlnesc destul de des, Cristea activează tot în domeniul fotbalului.

„Este scump la vedere pentru voi. La mine de abia a fost. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de-ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Are un job, nu știu dacă a terminat proiectul acesta”, a povestit Denisa Nechifor.

Adrian Cristea nu se mai regăsea în această lume

Adrian Cristea a ieșit complet din lumina reflectoarelor. În urmă cu ceva timp, „Prințul”, cum era numit în perioda în care juca, declara că a luat decizia de a se retrage din televiziune, deoarece nu nu se mai regăsea.

„Sunt bine, m-am retras, am vrut să ies din această lume, am zis că e decizia foarte bună pentru mine să mă retrag, să nu mai am treabă cu televiziunea, cu presa și cu lumea fotbalului. Mi-am dat seama că nu mă regăsesc în lumea aceasta și de asta am decis să mă retrag fără nicio problemă. Glumind, sunt la pensie! Mă bucur de familia mea, de fetiță, vizitez prietenii. O viață liniștită și plictisitoare”, spunea la acea vreme Adrian Cristea.

Adrian Cristea are o fiică

Adrian Cristea și Denisa Nechifor au trăit o poveste de dragoste intensă. Relația lor a fost una marcată de multe despărțiri și împăcări. Denisa era studentă la facultate când s-a îndrăgostit de fotbalist. Deși au divorțat, cei doi au rămas în relații bune, de dragul fiicei lor, Rania.

„Relația mamă-tată este foarte importantă pentru fetita noastră. De altfel ne înțelegem foarte bine, chiar am făcut un grup «Family», pentru a putea să discutăm mereu. Datorita relație mele cu tatăl ei, Rania a evoluat foarte frumos, iar noi ne mândrim cu acest lucru”, a mai dezvăluit Denisa Nechifor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`