Prima pagină » Local » Adrian Corduneanu și fratele lui geamăn au fost puși pe burtă de mascați. Interlopul ar fi amenințat-o pe Alina Filip cu o macetă (EXCLUSIV)

Adrian Corduneanu și fratele lui geamăn au fost puși pe burtă de mascați. Interlopul ar fi amenințat-o pe Alina Filip cu o macetă (EXCLUSIV)

21 mai 2022, 02:00, 19 ,
Sorin Pavelescu, în Local

Adrian Corduneanu și fratele să geamăn, Ionel, au fost ridicați de mascați în urma unor percheziții efectuate de polițiștii ieșeni vineri dimineață. Interlopul a fost vizitat de mascați după ce ar fi amenințat-o cu moartea pe soția fratelui său, Alina Filip

Nu mai este liniște în familia Corduneanu. Vineri dimineața mascații au intrat din nou în vila lui Adrian, asta după ce Alina Filip, soția fratelui său Petronel,  a depus o plângere la poliție susținând că a fost amenințată de mai multe ori cu moartea.  Astfel,  oamenii legii au deschis un dosar penal pentru amenințare.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiului Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Adrian Corduneanu ar fi amenințat-o cu moartea pe Alina Filip

Din câte se pare, Alina Filip ar fi spus că a fost amenințată de mai multe ori cu moartea de către Adrian Corduneanu. Aceasta a precizat că la un moment dat s-ar fi întâlnit în trafic cu Adrian Corduneanu, iar acesta ar fi scos o macetă și i-ar fi zis că o omoară. Conflictul dintre Alina Filip și Adrian Corduneanu este mai vechi, iar războiul dintre cei doi s-a dat în mare parte în mediul online.

Alina Filip a vorbit despre conflictul cu Adrian Corduneanu

Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu,  a rupt tăcerea după ce în mediul online au început să circule mai multe filmulețe în care cumnatul său, Adrian Corduneanu, vorbește urât despre ea. Femeia susține că se simte șantajată și nu este prima dată, după ce a cumpărat o casă într-o zonă vânată a Iașului. Este vorba despre o casă cu o suprafață mică, de 33 de metri pătrați, însă asta contează mai puțin, având în vedere că se află pe strada Sfântul Andrei, o zonă în care imobilele se vând cu prețuri uriașe.
Alina Filip spune că nu înțelege de ce s-a ajuns aici și de ce cumnatul ei și familia acestuia au ales să o atace în mediul online.

„Vreau să clarific o situație. Sunt amenințată și șantajată de familia soțului meu după ce am cumpărat o casă pe strada Sfântul Andrei. Casa respectivă am cumpărat-o legal, fără să păcălesc pe nimeni. Am plătit aproximativ 900 de euro pe metru pătrat. Acum, Adrian Corduneanu postează pe Facebook tot felul de filmulețe în care mă denigrează. Casa respectivă a vrut să o cumpere și el, iar acum ar vrea să plătesc în plus pentru ea”, a spus Alina Filip.

Cum s-a ajuns la întreg scandalul?

Femeia spune că familia ei are de suferit în urma afirmațiilor pe care Adrian Corduneanu le face.

„Am familie, toată familia mea se ocupă de imobiliare, din asta trăim. Dacă am cumpărat o casă, ce am făcut greșit?! Nu mi se pare normal ca Adrian să facă astfel de afirmații legate de mine, atât timp cât eu nu i-am greșit cu nimic. Eu am probe pe care le voi duce la Poliție. Am fost șantajată și nu o dată! Am fost reținută odată cu Petronel tot din cauza lor. Noi nu am avut probleme cu legea. Nu am făcut infracțiuni, o să se vadă când o să se termine dosarul în care am fost noi reținuți. Nu noi facem infracțiuni. Noi nu vrem nimic decât să fim lăsați în pace. Vreau să am liniștită grijă de familia mea și de copiii mei”, a spus Alina Filip.

„Beleaua” a transmis live pe Facebook acuzațiile către Alina Filip

Cum se va termina scandalul dintre frații Corduneanu rămâne de văzut. Cert este faptul că lucrurile par scăpate de sub control. Vă reamintim că în mediul online, au circulat mai multe filmulețe în care Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, și soția sa, Ramona, vorbeau urât despre cumnata lor, Alina Filip.

Atât Adrian, cât și soția sa, Ramona, au dat de înțeles că Alina Filip ar fi cumpărat casa respectivă după ce ar fi păcălit proprietarii. De asemenea, din videoclipuri se înțelege că Alina Filip ar mai fi luat alte case prin metode mai mult sau mai puțin legale.

„Eu, după cum am spus, mă ocup de imobiliare. Nu am păcălit pe nimeni niciodată și nu am fost urmărită penal sau ceva. Asta se poate dovedi. Mă așteptam ca ei să spună aceste lucruri în mediul online pentru că mi-au transmis că vor face asta”, a mai precizat Alina Filip.

Comentarii
  • Incultii mana in mana cu justitia corupta si cu prostia din politie ….un trio dezastru……mai lipsesc excroci din politica si tabloul este COMPLET .

  • Adrian Corduneanu amenință și șantajează pe cine întâlnește in cale! Sa scăpăm de pușcăriașul asta care se comporta ca in jungla!

  • Adrian Corduneanu este un pedofil ,amenință pe Facebook ca va viola fetițe de gimnaziu!!! Acest pedofil trebuie sa stea unde îi este locul,la răcoare!

  • Adrian Corduneanu e cel care a făcut greva in fata la Inspectorarul de Poliție Iasi sa l lege pe fratele sau și cumnata sa!!! Asta e șmecher sau Praduitor ?

  • Un țigan obosit și invidios pe neamu lui! Jeg infect!

  • Costel ,Adrian și Vasy sunt niște Sifoane !!! Costel avea grad de când era la Dinamo!

  • Asta se vede

    Vila lu Adrian?! Da de unde a avut asta bani de vila???? Ca nu a muncit o clipa în viata lui. Felicitări justiției și jegurilor din justiție care au scăpat gunoaiele de dosarul făcut ca la carte de poliție și procuratură! Sunteți niște jeguri ordinare cei care ați pus botu la bani și v-ați tradat instituția!

  • Life is Live

    Casa e din banii lui “Fratili Gianăn”. La păcălit de terenul părinților care au murit și acum îl plimba , ii da sa mănânce și o foote pe Diamantul cu cap de cal.

  • Adrian Telemeaua

    Pe toti astia care comentati aiurea va astept in fata in parcarea de la Golia sa vedem care stie mai bine cum se da ora exacta.
    PS: am centura neagra in karate. Aveti grija.

  • Adrian Telemeaua

    Am uitat sa precizez: va astept la 18.30, inainte de Telenciclopedia, saracilor…

  • Și poza miroase a kkat, jeg libidinos. Adevarul e ca seamana cu frate-sau geaman ca doua pouli scoase din kur. Lua-v-aș femeile în cardan, cocalarilor.

  • Sifonul Adrian Beleaua s a dezumflat !Sa ajungă șantajistul asta pe arest ,nu l a domiciliu!

  • Vasy perversul

    Grija lui cumatru Boncu o am unde e razboinicul acuma 😂😂😂

  • fut diamantul ciorile din bucresti la prostul de cioroi din iasi…..

  • Nu mai este liniste in şatra corduneanu !
    Extraordinar ! De parca ar sti ciorile astea ce este linistea ! Ce va mai place sa le lingeti in cur pe ciorile astea borâte! Jurnalisti de 2 centi sunteti !

  • supt de Alina

    Ce muian are Alina, gura în formă de pulete, sugătoare fruntașă. Câți țărani a pupat în poulă țiganul ăsta lăchit. Bleeahhh !

  • Emi Cioata cuc mic

    Eu sunt cel mai tare ciumeg

  • Emi Cioata cuc mic

    Eu sunt cel mai tare ciumeg

  • Emi Cioata cuc mic

    Eu sunt cel mai tare ciumeg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *