Prima pagină » Local » Adrian Corduneanu și Cătălin Băcăoanu, într-o bătaie de 200.000 de euro: „Punem câte 100.000 și ne batem ca pe stradă” – VIDEO

Adrian Corduneanu și Cătălin Băcăoanu, într-o bătaie de 200.000 de euro: „Punem câte 100.000 și ne batem ca pe stradă” – VIDEO

03 oct. 2024, 02:00,
Sorin Pavelescu în Local

Continuă provocările în scandalul momentului din lumea interlopă. Adrian Corduneanu și Cătălin Băcăoanu vor să organizeze o bătaie. Corduneanu spune că acceptă să se bată și pariază pe 100.000 de euro că va câștiga

Nu se mai opresc atacurile de pe TikTok dintre frații Corduneanu și Cătălin Băcăoanu. „Beleaua” de la Iași i-a răspuns rivalului său. Adrian Corduneanu i-a transmis lui Băcăoanu că vrea să se lupte cu el și că pariază 100.000 de euro pe victorie.

„Uite cum facem. Pui 100.000 de euro cash, eu pun 100.000. Ne vedem unde vrei tu și ne batem ca pe stradă. Cine câștigă ia banii. Dacă vrei, vii la Iași, dacă nu, vin eu la Brașov, la tine sau ne vedem la mijloc, undeva. Dăm cuiva să țină banii și cine câștigă îi ia”, a spus Adrian Corduneanu.

Interlopii și-au adresat cuvinte jignitoare și au ținut să povestească diferite întâmplări petrecute în urmă cu mai mulți ani pentru a se denigra reciproc. Vă reamintim că de câteva zile, între Cătălin Băcăoanu și frații Corduneanu, este scandal.

Adrian Corduneanu și Cătălin Băcăoanu, gata de bătaie

Trebuie precizat încă de la început că Băcăoanu și frații Corduneanu au fost tot timpul rivali. De-a lungul timpului, s-au bătut, s-au împușcat și s-au fugărit prin Iași din diferite cauze. Mereu au avut câte ceva de împărțit și de multe ori au ajuns pe mâna polițiștilor. Acum, scandalul se pare că a pornit de la o presupusă datorie și de la o provocare pe care Cătălin Băcăoanu i-a lansat-o lui Adrian Corduneanu.

Băcăoanu i-a propus lui Adrian „Beleaua” să se lupte în cușcă, într-o gală. Corduneanu a spus că nu se bate cu Băcăoanu pentru că acesta este slab pregătit. De aici, s-a ajuns la adevărate atacuri. În joc a intrat și Bogdan Corduneanu și Vasilică Corduneanu. Frații lui Adrian i-au transmis lui Băcăoanu, prin intermediul TikTok, să-și vadă de treabă. Nu a rămas pe tușă nici Moșailov, de la Vaslui. Acesta a sărit în sprijinul lui Adrian Corduneanu și l-a declarat învingător într-o eventuală luptă cu Băcăoanu.

Tensiuni vechi între clanuri, la Iași

În urmă cu doi ani, Bogdănel Corduneanu l-a atacat pe Băcăoanu prin rețele de socializare și a urmat o serie de amenințări. S-a ajuns acolo după ce Băcăoanu l-ar fi acuzat pe Costel Corduneanu că ar fi pus la cale arestarea unor rivali.

„Vreau să fac un anunț pentru sclavul de Băcăoanu, pe care l-am scos pe stradă. Face afirmații la adresa familiei mele. S-a mutat la țară, pe la Brașov, nici număr la poartă nu are. Să vină la Iași să mă înjure dacă vrea. L-au bătut toți sportivii din Iași, l-a bătut Edi Mihăilescu, l-a bătut Gelu Căpet, i-a dat un pumn de nu se mai trezea, Samson, la Select, mulți băieți de ai mei. Eu nu dau grade la nimeni, dar vreau să aduc la cunoștință cine e țăranul ăsta. Vină la Iași și mă înjură la Iași dacă tot ai ceva cu familia asta”, susținea Bogdănel Corduneanu în anul 2022.

Nu a durat prea mult până când Băcăoanu a reacționat tot în mediul online.

„Las și eu mesajul ăsta pentru Bogdănel Corduneanu. Eu ți-am spus, nu ți-am înjurat familia, nu am vorbit de morți, de copii, cu toate că am de spus multe rău. Cheamă-mă la Iași, te bat cu palmele, că dacă îți dau cu pumnul, mă înjosesc. Nu uita că ați fost cerșetori până în ’96. După aia, Costel, fiind milițian… fă aia, fă-i aia, dă-i în bot… A legat pe mulți”, a spus Cătălin Băcăoanu pe rețelele de socializare, în anul 2022.

De regulă, conflictele din lumea interlopă erau aplanate de Costel Corduneanu. Acesta a murit în prima parte a acestui an. Rămâne de văzut dacă Băcăoanu va accepta să lupte cu Adrian Corduneanu și va paria 100.000 de euro, dar, cel mai probabil, asta nu se va mai întâmpla niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`