Prima pagină » Local » Adrian Corduneanu merge acasă după o noapte de arest! Judecătorii nu au considerat că “Beleaua” trebuie să stea după gratii – EXCLUSIV

Adrian Corduneanu merge acasă după o noapte de arest! Judecătorii nu au considerat că “Beleaua” trebuie să stea după gratii – EXCLUSIV

13 apr. 2022, 18:38,
BZI.ro, în Local

Adrian Corduneanu, lăsat de judecători să meargă acasă. După ce „Beleaua” a ajuns la instanță, judecătorii au decis arestarea la domiciliu a acestuia, pentru 30 de zile.

„Este o soluție echitabilă”, a declarat Robert Amuntencei, avocatul lui Adrian Corduneanu.

Adrian Corduneanu a ajuns la instanță unde s-a judecat arestarea preventivă pentru 30 de zile. ”Beleaua” este acuzat de şantaj la adresa unui om de afaceri din Iași căruia i-ar fi cerut suma de 1000 de euro. Omul de afaceri ar fi făcut un denunț la poliție și i-ar fi dat lui Corduneanu suma de 2000 de lei.

Bărbatul  a fost reținut pentru 24 de ore în cursul zilei de ieri după mai multe acțiuni.

„Astăzi (n.red. ieri), 12 aprilie ac , polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS au efectuat o percheziție domiciliară pe raza mun. Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Bărbatul, de 43 ani, bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări de la o persoană 1000 de euro și ar fi primit 2.000 lei. (…). au transmis autoritățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *