Prima pagină » Cultural » Adrian Cioroianu a confirmat divorțul de Daniela Nane. “Chiar nu vreau să intru în detalii…”

Adrian Cioroianu a confirmat divorțul de Daniela Nane. “Chiar nu vreau să intru în detalii…”

13 feb. 2024, 09:34,
BZI.ro, în Cultural

După imaginile apărute în presă, Adrian Cioroianu a confirmat divorțul de Daniela Nane. Actrița în vârstă de 52 de ani are o relație cu un bărbat cu 23 de ani mai tânăr decât ea și au fost văzuți sărutându-se în București.

Vestea despre despărțirea dintre Daniela Nane și Adrian Cioroianu a surprins pe toată lumea, fiind o surpriză pentru mulți fani. După 8 ani de căsnicie, actrița a confirmat că s-a despărțit de soțul ei.

Situația s-a schimbat dramatic atunci când Daniela Nane a fost văzută sărutându-se cu un alt bărbat, confirmând astfel că nu mai este căsătorită. Această dezvăluire neașteptată a generat noi întrebări și speculații cu privire la motivul despărțirii lor.

Adrian Cioroianu a confirmat divorțul de Daniela Nane

Daniela Nane a făcut publică pe pagina sa oficială de Facebook despărțirea de Adrian Cioroianu prin intermediul unui anunț de divorț.

Adrian Cioroianu și Daniela Nane, deși au fost rezervați în aparițiile lor în public, au dat mereu impresia că sunt un cuplu fericit în ochii celor din jur.

„Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum’, a fost mesajul transmis de frumoasa actriță, pe pagina ei socializare.

În plus, Adrian Cioroianu a confirmat și el aceste informații, dezvăluind publicului că s-a despărțit de Daniela Nane. În plus, se pare că actrița a găsit deja consolare în relația cu un nou partener, care este cu 23 de ani mai tânăr decât ea.

„Am văzut ce s-a dat în presă despre povestea asta, dar nu este chiar așa. Din punctul meu de vedere, divorțul de Daniela Nane e un nonsubiect.

Noi doi am divorțat mai de mult, nu acum, când a aflat și presa. Chiar nu vreau să intru în detalii și nu am ce să spun mai multe despre treaba asta. Până la urmă, viața e făcută și cu divorțuri, nu? Eu atât am de comentat, nimic mai mult’, a declarat Adrian Cioroianu pentru Cancan.

Cine este iubitul Danielei Nane

Daniela Nane are acum o relație de iubire cu tenorul Octavian Ene, în vârstă de 29 de ani. El a terminat Liceul Gheorghe Șincai din București, a studiat Canto la Universitatea Națională de Muzică București și este în prezent doctorand la aceeași instituție. De asemenea, el este solist vocal – tenor – la Teatrul Muzical Ambasadorii.

„Actrița Daniela Nane a avut încredere în mine și care a intuit că pot fi și actor’, scria Octavian Ene pe Facebook.

La câteva zile de la imaginile apărute în presă, Adrian Cioroianu a confirmat divorțul de Daniela Nane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *